DRESS FROM NELLY

Heihei!♥

 

Da har jeg endelig fått kjolen min, som eg har ventet leeenge på. Nelly er alltid treig når jeg bestiller noe. Men jeg ble godt fornøyd med hvordan kjolen såg ut i virkligheten, den såg faktisk penere ut enn det jeg trodde! Eg betalte bare 200 kroner for den, som egentlig er utrolig billig! Det vises sikkert ikke så veldig godt på bildene, men det er en del glitter på den, i mellom alle frynsene.

– Har du også kjøpt klær fra nelly.com ?

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE

Spøsrsmålsrundeee

Heisann!

 

Er en god stund siden eg har hatt spørsmålsrunde nå, så tenkte at eg kjører på med en ny en. Spør meg om det du lurer på, så skal eg svare så godt eg kan. Eg har hatt noen spørsmålsrunder før, og dem kan du finner HER, HER og HER. Eg skal prøve å svare på spørsmålene så fort eg kan, så kom med spørsmål kjapt! Er ikke så fint vær ute, så har ingenting bedre å gjøre, så kjør på!


HAHAHA

 

-Noe du lurer på? Kom gjerne med flere spørsmål 🙂

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE

slek som i gamledagaaarrr

Gidder ikke skrive om dagen i dag, så tar det i stikkord ♥ hehehh, lat

 tuffebåt – nøst – gode venner – levende lys – bra musikk – latter – godis – leiker og konkuranser

Har kost oss!♥

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE

LOL

Heisann! ♥

 

I går kveld kom Henriette på overnattingsbesøk hos meg. Siden foreldrene mine var på Springsteen konsert, hadde vi huset for oss selv. Søstra mi hadde også besøk av noen jentevenner, så hun var så snill og laget pizza til oss. Så vi spiste godgod pizza også satt vi oss i stuen med litt godis og såg på Jersey Shore. I 11-tiden ca kom det noen guttevenner bort til oss. Så da ble vi plutselig en hel gjeng. Det var meg, Henriette, Leonard, Kristian, Robin, Preben og Kristoffer. Men Kristian, Kristoffer og Preben gikk hjem i 2 tiden, så da ble det bare meg, henriette, leo og robin igjen. wow, masse forvirrende navn… Men det var veldig koslig, og vi koste oss. Vi såg filmen LOL av Miley Cyrus, som eg anbefaler! Den er veldig jentefilm da, men eg og henriette hadde sagt til guttene at visst dem skulle komme, så var det betingelsen at dem såg den filmen med oss, hihi ♥ Robin og Leo gikk i halv 5 tiden om natta. Dei måtte gå hjem, den det var jo så lyst ute, så det gjorde ingenting. Eg og henriette følgte de pysete guttene et lite stykke, hehhehehehe.

Så når eg og Henriette kom tilbake, ryddet vi opp alt rotet og hoppet til køys. Vi snakket litt før vi låg oss, og fant ut at vi skulle reise til Knarvik i dag for å ta litt sol og se i butikkene, men siden vi ikke sovna før i 6 tiden, så var vi så trøtt, så vi slo av alarmen, så det ble ingen solarium på oss. JAJA, vi våknet hvertfall til god frokost!


fnisejentenee♥


“henriette???? ka bilder er det du har på telefonen?!?!?!?!” hohho…MEN IPHONE!♥♥


guttene som har hatt kameraet her eller???


fuckthebitcheeees


bang

 

– Hadde du også besøk i går?

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE

løpeløpeløpe

Heihei!

 

No har eg nettopp komt inn igjen fra en god og frisk løpetur. Har faktisk løpt hvær dag i forrige uke. Skal prøve på det denne uken også. Før i dag var eg i knarvik og kjøpte meg bunadsko til konfirmasjonen, og da kjøpte eg meg også en sportsbh. Den brukte eg i dag, og det var såååå mye bedre. Mye enklere å løpe, visst du forstår, heheh. Eg kjøpte min på lindex for 199 kroner. Den er vanlig kvit, men som sagt, supergod!


//svett og god!//sikkert mange som tenker “looool, nakenbilde”// viser litt hud, OHNO!

Men når eg løper, så klarer eg ikke å holde ut lenge dersom eg ikke har musikk. Det er litt merklig, men sånn er eg bare. Når eg har musikk følger eg tempoet i musikken og alt følest mye bedre ut. Men no som eg har klart å ødelegge mobilen min, så har eg ikkje skikkelig musikk. Nå låner eg en Sony Ericsson av ev venn av meg (leonard). Så eg får bruke den til eg får meg ny. Tenker å kjøpe meg iphone, yeah. Men i dag når eg løpte. fikk eg låne mobilen til mamma og høre på spotify, så det ornet seg! Spillelisten eg hører på når eg jogger finner du HER. Tror eg klarte å få den innpå, det finner du ut selv 🙂 Det er dei gamleste sangene som kommer opp når du trykker på linken.. så dem beste kommer til slutt, heheh.

 

-Klarer du å løpe uten musikk?

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE

 

brun uten sol

heihei!

 

I går smurte eg med inn med dove summer glow. Det er en bruningskrem som eg har kjøpt på H&M. Den koster rundt 60 kroner, og den funker veldig bra. Eg er selv godt fornøyd med resultatet. Resultatet ser veldig naturlig ut og du får fargen godt fordelt ut over og den ser jevn ut. Det er viktig at du smørr kremen godt inn i huden før du tar på deg noen lette og luftige klær. 

Så smart som eg er, så vaska eg meg på hendene etter eg hadde smurt meg inn. Det er altså ikkje lurt å gjøre, da får du skille eller sjoller på hendene. Det går ann å vaske fingertuppne, men ikke mer. Men på bilde nedenfor så ser du altså forskjellen på brunfargen før og etter. Men hadde virka litt mer troverdig om eg ikke hadde vasket meg på hendene…… JAJA! Får heller lære til neste gang


Det er altså denne bruningskremmen eg bruker. Eg er godt fornøyd!

henriette sin genser, hhiihhi ♥

-Har du også prøv denne bruningskremmen?

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE

a dog is the only thing on earth that loves you more than he loves himself

Ta dere tid å se denne filmsnutten, den er veldig rørende! Med en gang eg såg den, ropte eg på min hund. Synst synd på de stakkars hundene som faktisk lever sånn. Men heldigvis finnest det sånne snille folk som vil ta vare på dem ♥

BLOGGEN JA!

Heisann!

 

Har ikke oppdatert bloggen på en stund nå. Helt glemt å blogge. Kommer et lite innlegg nå som egentlig eg hadde tenkt å poste igår, men så slettet alt seg osv. Eg var ihvertfall i byn i går i Bergen på vg-lista. Eg og Henriette kom oss inn på sånn golden-cirkle-plass ting ilag med noen gutter som Henriette kjendte. Men Henriette hadde lovet en venn av hun og stå ilag med hun, så da måtte hun gå ut fra den goldenplassen, og kom se gik inn igjen. Så eg stod nesten helt fremst ilag med noen gutter som eg ble godt kjendt meg. Vi koste oss! Før vg-lista begynnte, kjøpte vi klær og surret rundt om i åsane og byen. Eg fikk kjøpt meg noen klær, men selfølgelig når eg har penger, er det ikke like mye fint i butikkene som vanlig… skuff, jaja, ble fornøyd med det eg kjøpte. 

Når eg skulle hjem igjen, tok eg feil buss siden eg ikke er kjendt i byn, så eg endte opp i åsane terminal helt alene, siden eg trodde den bussen eg tok ilag med guttene gikk direkte til knarvik. Men den stoppet som sagt i åsane, så der var eg stuck. Eg fant ut at den enseste måten å komme seg hjem igjen på, var å ta taxi til knarvik for også bli hentet i knarvik. Så jaa, der gikk resten av pengene mine for å si det sånn. I byn hadde eg og de andre kjøpt oss kebab, som eg ble matforgiftet av. flott.

dette gikk eg med til byn:
 
men eg skiftet fort når eg hadde kjøpt meg noen nye klær, var jo så varmt!

her er det eg kjøpte, untatt eg bukse som eg går med nå, men gadd ik å ta den av meg 

shortsen er eg mest fornøyd med, og alt er kjøpt på bikbok


rotete rom, men ja du ser hvertfall shortsen

 

Nå ser eg på film på 1chanel.com, burde egentlig vert ute i sola og fått litt farge, men orker ikke gå, er for lat, stod jo i hele går! 
– var du på vg-lista?

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE 

 

 

PARTY ALL NIGHT

heiii bloggeen♥

 

Denne helga har eg vert med andrea wergeland. Det er lenge siden eg har ledd så mye. Vi har egentlig ikke gjort på ein dritt, samtidlig som vi har hatt det utrolig gøyt ilag! Den første dagen, såg vi en film som heter “a walk to remember”, den anbefaler eg virkelig! Vi begge to satt å gråt og snufsa. Den andre dagen gikk vi ut til folk og koste oss, og når vi kom hjem igjen, lagde vi smoothie og brownies. Vi har brukt mye av tiden på data, heheh. Og i dag har vi vert på mastrevikkaien en tur  for å se hva som foregikk, men skjedde ikke så mye, så vi kjøpte oss en is og kjørte hjem igjen. Når vi kom hjem tok vi oss en powernap og fortsatte å ha wild party på facebook. 


fine bilder, her koser vi oss loveuu♥ bestevennen min!

 


No skal vi vell fortsette med party på facebook ♥♥♥♥♥

 

-ka har du gjort på i helga?

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE

 

FAVORITE JUMPSUIT

Heisann!

 

Denne jumpsuiten kjøpte eg for noen dager siden på lindex til bare 49 kroner. Eg synst den er veldig pen og den går ann å bruke til mye. Går ann å bruke den på vanlige sommerdager, venninekvelder, bytur og liknende. Den har knapper fremme og lommer på sidene. Digger den! Eg likte mønsteret og fargene veldig godt. Den ser litt gammeldags ut. men gammel er kult!

 

-hva er din favoritt jumpsuit?

PS: HEADEREN ER MIDLERTIDIG 

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE