casual


Heisan! Det er lørdag og det er helg. Jeg har faktisk langhelg, fordi jeg har fri på mandag også, jippi! Denne helgen har vært og skal forbl rolig, ettersom jeg har lyst å være opplagt til eksamen som jeg skal ha neste uke. Jeg gru-gleder meg. Jeg gleder meg til å få det overstått, men jeg gruer meg også til å fremføre alt. Jeg er veldig spent på hvordan det går, men jeg skal gjøre mitt beste! Så uken som kommer blir nok veldig krevende og stressende, MEN DA er jeg ferdig. Da tar jeg meg faktisk sommerferie, eller i hvert fall hode tar seg sommerferie. 

Er faktisk ganske deilig å ikke ha noe jeg skal gjøre nå i helgen. Jeg slipper å komme trøtt på skolen etter helgen, fordi jeg har vært ute å festet og jeg kan for en gangs skyld være litt opplagt. Haha, dette må jeg faktisk prøve flere ganger. Er selvfølgelig gøy å gå ut på fest i helgene, men i dag var det like deilig å bare slappe av – om ikke deiligere 🙂 Den lange toppen min på bildene over er forresten fra ginatricot! 

♥i 

Dear God, make me a bird..

 .. so I could fly far, far  away from here

♥i

10 tips til hvordan overleve eksamenstiden

1. Tenk positivt! Du kommer ikke langt ved å si til deg selv at dette går ikke bra, eller at du ikke har sjangs. Gi deg selv en klapp på skulderen og prøv å gjør det beste ut av det. En positiv tankegang kan du komme langt med 🙂

 

2. Lag en plan. Lag en plan der du sitter av tid til å pugge og være helt konsentrert. Det er enklere å komme i gang når du har en plan over hva du skal gjøre og når du skal gjøre noe. Du blir mer organisert og da er det enklere å ta tak.

 

3. Ligg bort mobilen. Vi vet alle hvor frustrerende og vanskelig det er å jobbe med skolearbeid når mobilen ligger rett ved siden av deg og plinger og maser på deg. Du konsentrerer deg mye bedre dersom du enten slåt av mobilen eller ligger den i et annet rom. Da trenger du ikke å tenke på å åpne den snappen som du nettopp fikk og som du bare “skal svare kjapt på”. Den fellen har ihvertfall jeg gått mange ganger på.

 

4. Ta deg pauser.  Ja, det er lov å ta seg pauser. Det kan være godt å få klarne hode litt. Det er slitsomt å sitte i flere timer å være fokusert. Men pass på at ikke pausen blir alt for lang. Da er det gjerne lurt å ha en plan, som jeg sa over, og ha en bestemt tid du skal ha pause på og hvor lenge pausen skal vare.

 

5. Spis ordentlig. Det er vanskelig å følge med dersom magen er sulten. Spis når du er sulten, så plutselig er det mye enklere å fokusere og være på hugget. Det er også viktig å spise riktig mat. Skjær opp frukt, drikk vann, lag smoothie, grønsaker. Mat er viktig for å holde fokuset oppe.

 

6. Nok søvn. Pass på at du har fått sovet skikkelig før dagene du skal pugge til eksamen eller ha eksamen. Dette har så utrolig mye å si. Det er nærmeste sagt umulig å pugge eller få med seg noe dersom du ikke har sovet nok. 

 

7. Få frisk luft. Ta deg gjerne en joggetur eller en treningsøkt når du har pause. Dette er en super måte for å gjøre deg klar for en ny økt! Å trene er en fin måte å redusere stress, og det tror jeg vi alle trenger i løpet av eksamenstiden.

 

8. Gå i komfortable klær. Når du skal sitte en hel dag å jobbe med skolearbeid, er det viktig å føle seg komfortabel. Gå i joggeklær, eller noe du føler deg komfortabel i. Noen ganger jobber jeg faktisk bedre dersom jeg føler meg bra. Det er egentlig litt merkelig, men når jeg føler meg fin, har jeg mer selvtillit, og da jobber jeg også bedre. 

 

9. Ikke sammenlign deg selv med andre. Jobb på din måte, og ha dine egne læremetoder. Finn en måte som fungerer for deg, så har ikke det noe å si hva alle andre gjør.

 

10. Vær selvsikker! Ha troen på deg selv, og vis hva du kan. Jeg tenker alltid på det farfaren min sa til meg; “så lenge du gjorde ditt beste, så kan du ikke gjøre noe bedre enn det”. Det har han jo helt rett i! Så lenge du gjør ditt beste, så skal du være fornøyd!

 

Ønsker alle lykke til med eksamenlesing og eksamen!  

 

♥i

china og kino


Hei! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra byn. Jeg og Andrea var å spiste i Bergen på kina restauranten og deretter så vi kino. Vi så PitchPerfect, og den var faktisk utrolig bra. Egentlig så liker jeg ikke så veldig godt musikaler og der det er mye synging i filmene, men denne filmen var utrolig moro. Var slik at du fikk lyst å danse i kinosetet haha. Uansett, vi koste oss mye!

Ellers så hadde jeg en bra helg! Fredagen var jeg hjemme å slappet av, og lørdagen var jeg i 18årsdag. Jeg hadde det kjempe gøy i lag med mange gode mennesker. Søndagen ble brukt til å slappe heelt av, ettersom jeg var ganske så dårlig etter lørdagens festligheter. Nå er jeg klar for en ny uke med siste innspurt før sommerferien! Herregud det er ikke lenge igjen folkens!!! W e  c a n   d o   t h i s!!

 

♥i

White curls


 

Hei! Har ikke så mye på hjertet idag, tenkte bare å poste disse bildene som jeg har helt glemt å poste. Synes det er så fint å lage krøller med rettetang. Det går også sykt fort! Tenkte å lage en video av hvordan jeg lager krøllene en dag, men har mistet videokameraet mitt :(( Om jeg finner det igjen, kan jeg lage en video om dere ønsker det. I dag skal jeg bare slappe helt av, noe som er sykt lenge siden jeg har gjort på en fredagskveld. Håper alle får en fin kveld

 

♥i

pizza got me like


Hei alle! I hele dag på skolen har jeg hatt forberedelser til eksamen i morgen. Tror og føler jeg ligger bra an, så det skal nok gå fint i morgen. Jeg satt meg også ned litt etter skoletid å pugget litt og leste igjennom heftet som vi finn utdelt. Nå har søsteren min akkurat laget god peppes pizza. Åh, jeg blir aldri lei av pizza. Om jeg hadde bodd for meg selv hadde det nok vært pizza hver dag, uten at jeg hadde gått lei. Pizza og pepsimax + litt eksamenspugging synes jeg passer bra i lag.
 

Jeg har forresten nettopp bestilt billett til landstreffet i Stavanger neste år. I går når tilbuds billettene ble solgt, ble de utsolgt etter mindre enn ett minutt. Så derfor satt jeg klar og bestilte på sekundet de begynte å selge billettene idag. Ååååh, gud som jeg gleder meg!! Så jo faktisk helt sinnsykt gøy ut i år, og til neste år er det 30års jubeleum, så kommer sikkert til bli enda sykere! Wææ, blir så bra. Men har ganske lang tid å glede meg ettersom det ikke er før i mai til neste år hehe. 

 

Vi snakkes i morgen klemzz

 

♥i

Hipp, hipp hurra!

Heisan! Da var helgen over, og det var en vellykket 17 mai feiring. Som sagt så samlet alle (nesten) jentene seg i en leilighet ikke så langt i fra byn for å feire. Leiligheten var kjempe fin og veldig praktisk, ettersom det tok bare rundt 10 minutter med buss inn til sentrum. Det var også en butikk rett nedenfor leiligheten som vi handlet inn mat og alt vi trengte. Når alle hadde komt i leiligheten, stakk vi ned på butikken å handlet inn taco og mat til champangefrokosten vi skulle ha morgen etter. 16. mai kvelden ble vellykket og vi hadde det alle utrolig gøy! Meeeen, selvfølgelig ble mobilen min og bankkortene mine stjelt når vi var ute! Det var så utrolig kjedlig å miste absolutt alt jeg har på mobilen. Vi hadde tatt mange fine bilder som jeg tenkte å ligge på bloggen, men det går ikke nå som den er borte. Så om du har funnet en Iphone sølv mobil i bergen området, gi den tilbake!! hehe, jaja…

 

Vi startet dagen på 17 mai ved å lage god champangefrokost. Deretter fikset vi oss og reiste til byn for å feire. Vi spiste på Fridays, ååh det var så godt! Jeg kom hjem på søndagen i 9 tiden ca, og da var jeg ganske så trøtt. Det siste jeg var klar for da var eksamensuken. Menmen, jeg får gjøre det beste ut av det. Heldigvis jeg jeg storfornøyd med at klasen kom opp i engelsk skriftlig!! I morgen har vi forberedelse dag og på torsdag er det eksamen. Tar jeg meg god tid og leser oppgavene godt, så går det nok veldig bra tror jeg. 

 

-Hvordan har din helg vært?
-Hva kom du opp i til eksamen?

 

♥i 

17 mai helg!


Hei alle! Herregud, er nesten to uker siden jeg blogget sist. Jeg beklager så mye for fraværet mitt på bloggen i det siste. Jeg gidder ikke å komme med en unnskyldning om hvorfor og hva osv. Anyways! I går fikk jeg vite hva jeg kom opp i til eksamen, og jeg kom opp i engelsk skriftlig. Jeg er ganske fornøyd med det, ettersom jeg nettopp fikk tilbake heldagsprøven min i engelsk skriftlig som jeg fikk 5/6 på! Wææ, ble kjempeglad! Så tror nok at jeg skal klare eksamen bra.

Ellerss så overnattet jeg og Sandra hos Eli Marie i natt. Vi spilte kort og bare slappet av. Vi planlagte også helgen litt. Er jo så sykt deilig at det er langhelg, og det er ikke fredag enda en gang. På lørdag skal vi samle alle jentene og reise til byn å være der til 17 mai, også opp tidlig på søndagen for å spise og gå på tivoli, jippi! I kveld skal jeg på vinkveld/fest(??) hehe, blir sikkert kosliiig Håper alle får en fin dag! Skal prøve å være litt flinkere å oppdatere dere videre, kleem

 

Noen som merket at jeg har farget håret forresten? Det er ganske så mye mørkere, men jeg er fornøyd. Tok bare litt tid å bli vandt til det. Hva synes du jeg kledde best? Mørkebrunt eller lysebrunt?

 

 

♥i

Ett skritt nærmere

Hei alle! Herregud, vi er i mai folkens! Nå er det ikke lenge igjen til sommeren, og det er herlig! Fredagen var ok og lørdagen var kjempe gøy! Var ute begge dagene, så er ganske så sliten i dag. Men var en bra start på mai måneden. Nå sitter jeg å ser på bloggerne som går i reprise, men som jeg ikke fikk med meg på torsdag.Straks skal jeg bort på texn å kjøpe is så skal jeg være med jentene. Tenkte bare å gi dere en liten oppdatering, så snakkes vi i morgen! Vi blogges!

 

-Hvordan startet du måneden?

 

♥i