Drop it

Heisan alle sammen, snille og frekke, gode og onde. Neida hehe. Tenkte bare å fortelle dere og takke alle som har kommentert og “forsvaret” meg de siste dagene angående de to siste innleggene. Dette er min blogg og det er ingen som har tvunget deg til å klikke inn på den. Det er ditt valg, om dersom du ikke har noe fint å si eller du blir provosert av meg, så er det bare til å klikke utav igjen, så enkelt er det!! Uansett så vil jeg si tusen millioner takk til alle dere som er så snill og velger å ligge ifra dere en fin, god kommentar som varmer når det har vært (mer enn nok) stygge kommentarer i det siste. Takk!! ♥ Og til kjære smarte dere som kommenterer drit, så vil jeg si at du får ikke meg til å føle meg noe verre med meg selv om det er det som er målet ditt. For det første så lever vi i 2014 og da er det bare et raskt søk på google så vet jeg hvem du er. Så enkelt er det, så ikke være så tøff bak tastaturet. For det andre så vil jeg si at jeg, og alle andre forstod at du latet som du var meg når du skrev “ingvild” i kommentarfeltet, og det var ok fordi da kunne jeg forsvare meg selv og bevise at det ikke var meg. Men når jeg så at du/dere hadde kommentert andre sine navn i kommentarfeltet med etternavn og alt, da synes jeg det har gått for langt. Dem har ikke sjangs til å kunne forsvare seg, og det er rett og slett sleipt gjort.

Nå håper jeg viiiirkelig vi er ferdig med alt dette! Selvsagt kommer det kommentarer i ny og ne, som ikke er like gøy å få, men det forventer jeg siden jeg har blogg. Nå skal jeg ligge meg under dynen og pugge på en stor prøve jeg har i morgen. Håper alle sammen får en fin torsdag videre! Igjen til dere, vil si tusen takk! I går hadde jeg rundt 4000 lesere på bloggen og kom høyere på topplisten enn jeg noen gang har gjort. Big huuug for lovers and haters

 

 i 

“Jævla Internetthore”

I går etter jeg lå ut det siste innlegget mitt, fikk jeg mange stygge kommentarer her på bloggen. Hadde du turt å skreket direkte til en person “jævla hore” eller “faen så stygg du er!” ? Det tror jeg ikke mange av oss har mot til å gjøre. Men dersom man sitter bak en skjerm, forandrer man plutselig på et merkelig vis den meningen. Da tørr vi det meste. Vi våger å skrive kommentarer og slenge med munnen og sitte personen på plass. Det er ikke slik det skal være! Har man noe man vil si, men tørr ikke å ta det opp til den personen, så lar vi det være. Det er det mange ikke forstår. Da skal man liksom med en gang ta opp dataen og søke på personen og skrive dritt til personen, anonymt. Jeg mener at jeg klarer fint å ta til meg kritikk på bloggen, dersom navnet er med. Men er det noe jeg spyr av, så er det dersom noen kommenterer noe frekt til meg i kommentarfeltet, anonymt. Vedkommende tørr ikke å skrive sitt egent navn, og dikter kanskje opp et annet navn. Det er så ufattelig respektløst og barnslig. Det er jo veldig mye om dette med nettmobbing nå i media, og jeg vet at det finnes over alt! I dette innlegget sikter jeg selvfølgelig til spydige, anonyme kommentarer som jeg får her på bloggen. Angående innlegget jeg lå ut i går HER, så fikk jeg mange stygge kommentarer som var alt fra “jævla billige internetthore” til “lær deg å skrive rett”, ligg merke til at disse kommentarene var anonyme. 

Det er min blogg, og jeg ligger ut det jeg ønsker. Jeg har selvfølgelig grenser for hva jeg ligger ut og hva jeg vil at andre skal se. Jeg kjenner alltid et lite støt inni meg når jeg får slike kommentarer. Hva har jeg gjort for at noen skal skrive noe slikt til meg? Jeg deler hverdagene mine med dere, og jeg liker å oppdatere dere, selv om det ikke alltid er så mye som skjer i livet. Det er noe jeg liker å gjøre. Det å rakke ned på meg og prøve å trykke andre ned er så ufattelig respektløst. Jeg faktisk ikke forstå hva folk vil oppnå med det. Kanskje dem føler seg bedre når dem trykker andre ned. Det sier mer om dem en meg. Så til alle der ute som velger å kommentere noe på en blogg, innlegg, facebook uansett hva – tenk dere om. Ville dere likt å få slike kommentarer? Etter å ha hatt blogg i noen år, så må man jo selvfølgelig forvente å få både positiv og negativ tilbakemelding. Men etter hvert når det blir mer av det negativet, så blir jeg selvsagt oppgitt og frustrert.

 Jeg er heldigvis en person som klarer å ta i mot kommentarer, selv om det kan såre. I starten når jeg fikk frekke, sårende kommentarer på bloggen ble jeg jo helt sjokket hvordan folk kunne oppføre seg og hvorfor dem ville noen andre så vondt. Men nå har jeg heldigvis (uheldigvis) blitt vandt til det. Det er litt sykt faktisk. Det er jo ikke slik det skal være. Når jeg får frekke kommentarer, blir jeg ikke sjokket lengre, merkelig nok. Jeg håper bare at folk generelt klarer å tenke seg godt igjennom før dem sier, kommenterer eller lignende om noe. Tenk deg igjennom om du ville likt å få hørt det fra noen. Dette er noe jeg virkelig mener er viktig. Det gjelder jo så utrolig mange! Spesielt bloggere. Dagens råd – tenk deg om!

 

-Del/lik gjerne innlegget om du er enig med meg. Dette mener ihvertfall jeg er et viktig tema som gjelder mange.

 

After school naps be like

Image and video hosting by TinyPic

Hei! I dag var jeg ferdig på jobb klokken halv fire. Var som vanlig en veldig koselig dag i barnehagen, med mye lek og moro. Men nå kjenner jeg at jeg er sliten. Jeg er seriøst trøtt og sliten døgnet rundt.. Nå har jeg nettopp spist middag, og er så klar for en liten middagslur hihi. Det er seriøst noe av det beste som finnes. Kunne ønske jeg sov like godt om natten som det jeg gjør midt på dagen. Jeg må alltid ha alarm på mobilen slik at jeg våkner, ellers sover jeg til neste dag hehe. Senere i kveld skal jeg og Henriette kanskje til Knarvik, men vi får se hva som skjer. Har ikke så mye spennende å blogge om i hverdagene..

-Bruker du å ha en en middagslur innimellom?

i ♥

Happy weekend


 

Tenkte å bare gi dere et livstegn hehe. Long time no see. Slik er det når det er skole, lekser, travle dager osv. Kjenner på kroppen at jeg er sliten etter uken som var. Nesten alle dagene har jeg vært våken til langt på natt, så har forsovet meg en del ganger denne uken. Men jeg prøver igjen neste uke! Lenge siden jeg har blogget nå. De fleste ukedagene har jeg krabbet rett under dynen igjen etter skolen og sovet til neste dag. Herregud…. Jaja. I helgene har det som oftest skjedd noe, og jeg har vært på farten. Nå er det helg igjen og i går var jeg hos Henriette og så Idol og Senkveld. Noen som såg Sophie Elise foresten? Åhh, hun er jo helt fantastisk. Hun svarer så bra og har så mye på hjertet. Tenk at hun har ringt meg!!! Nå kommer Even snart å henter meg, så skal vi til Knarvik så får vi se hva vi finner på i løpet av kvelden. Senere i kveld skal jeg til en kompis med en gjeng. Vi skal være ilag en gjeng fra gamleklassen (ungdomsskolen), så det blir godt å samles igjen. Håper alle får en fin lørdag!

 

-Hva går dine dager i?

 

all white

Heisan! Da er jeg hjemme igjen fra Trondheim. Det var en veldig fin tur og jeg koste meg som alltid, veldig mye. Er alltid like godt å se hverandre igjen! Skoledagen var kjedelig men jeg kom meg igjennom den heldigvis hehe. Vi har allerede stor prøve i morgen, 3 dager etter høstferien!! Det synes jeg er litt tidlig. Hadde vært greit om prøven var liten, men det er den ikke. Dette er en prøve som teller mye tror jeg. Så nå tenkte jeg å pugge litt. Har ingen planer idag utenom håndballtrening klokken 6 til 8. Eller kanskje jeg skal ut å lærekjøre litt med mamma. Om jeg er heldig kan jeg lærekjøre til Knarvik å ta litt sol hehe. Nå må jeg pugge litt før middag (ovnsbakt laks ) Beklager for dårlige bilder, bildene ble jo helt lys og ser ut som det er ganske dårlig kvalitet. Tror jeg må ha meg et kamerakurs… 

-Hva gjør du i dag?

 

 

Takeoff

God morgen! Nå har jeg allerede vært oppe i 6 timer faktisk. Jeg stod opp klokken 6 idag for å rekke flyet vi skulle ta til Trondheim. Var tungt å stå opp siden jeg har snudd døynet nesten helt rundt, men er vell bare bra å komme inn i det igjen før skolestart. Nå har vi akkurat kommet i leiebilen fra flyplassen i Trondheim. Flyturen gikk fint og jeg har ikke ord på hvor mye jeg gleder meg til å bli flyvertinne! Nå skal vi snart stoppe å få i oss litt lunsj siden vi ikke har spist siden frokost. Dagen så langt idag har gått i å høre musikk og vente og vente og vente… Gleder meg til å komme frem nå!

Om noen lurer, så er jeg i Trondheim hos søstrene mine og skal være her til mandag. Håper alle får en fin helg!

new arrivals


// bikbok 299,- // veromoda 279,- // bikbok 199,- //


// bikbok 199,- // bikbok 199,- // bikbok 199,- //


// bikbok 199,- // bikbok 199,- //

-Liker du college gensere? 

 

♥ i

in love

Morningss hehe! Neida, kanskje litt sent å si mornings. I natt var jeg hjemme i 4 tiden eller noe etter en fin kveld med mange gode folk. Vi koste oss og det ble bra liv. For å være ærlig, så vurderte jeg faktisk å gå hjem å ligge meg når vi var på vorset, fordi jeg var så sinnssykt trøtt. Heldigvis klarte folkene på vorset å overbevise meg om at vi heller måtte ha det gøy hehe. Når jeg vurderer å skippe fest en fredagskveld for å gå hjem å sove, DA er jeg trøtt da. Men uansett, jeg koste meg!

I dag tidlig våknet jeg i 12 tiden. Har egentlig ikke gjort så mye idag. Det hører vell med dagen etter fest. Har lagt i sengen i nesten hele dag, helt til jeg gadd å reise meg for å fikse meg litt. Ovenfor på bildene er altså antrekket mitt idag. ÅÅÅÅ ser dere skoene? Dem kjøpte jeg på Tennis i Bergen og jeg er seriøst forelsket i dem. Har aldri elsket et par sko så mye som dem hehe. Nå skal jeg snart kjøre bort til Emilie å være ilag med jentene. Får se om jeg kommer meg frem forresten. Det blåser jo så sykt ute, så får håpe jeg ikke blåser bort. Jaja, det blir nok en koselig og stille lørdagskveld. Håper alle får en fin kveld, snakkesss babess

 

– Har du noen sko du bare elsker?

 

 ♥ 

autumn


fine maria ♥ 

Da var det endelig høstferie! Vi avsluttet skoledagen idag med ute gym. Det er jo nærmest storm ute, så det var utrolig kaldt på ørene men tror nok vi alle fikk godt varmen i oss når vi sprang intervaller. Ellers så kjennes det så herlig å ikke måtte våkne opp tidlig til skolen på en uke nå. Den skal virkelig nytes! I går reiste jeg og Maria til byen og spiste god mat og så litt rundt om i butikker. Vi spiste på Egon, og det er så utrolig god mat der. Også går det fort fra du bestiller til du får maten. Det eneste negative er at det er litt dyrt, men det går jo an å kose seg litt innimellom. Jeg kjøpte meg forresten endelig de skoene som jeg har sett lenge etter. Sånne hvite reebok sko, ååh dem er så utrolig fin! Jeg digger dem. Dem går liksom an å bruke til det meste. Kan vise dere i et egent innlegg hvordan dem ser ut, men jeg har dem på meg på bildet ovenfor. Bildene ble litt uklar, siden det var blitt halv mørkt når vi tok bildene. 

Nå ligger jeg i sengen min å hører på stormen ute. Har vært trøtt i hele dag, ettersom jeg og Maria var oppe sent i natt. Tror jeg skal ta meg en LITEN lur. Denne gangen skal jeg ha alarm på, slik at ikke jeg plutselig våkner midt på natten og ikke forstår noe. I kveld skal jeg på fest. Så planene nå er å sove, spise, fikse meg, også fest. Høres ut som en bra fredag spør du meg. Håper alle får en fin fredag! ♥ 

-Har du høstferie nå?

 

♥