CYPROS

Heisann!

Da er eg ankommet Kypros for en del timer siden. Siden vi kom har vi lagt på solstranden og ved bassengene og spør oss. Ahhh, livet er herlig her nede! Gleder meg til de andre dagene kommer! Nå skal eg ut med resten av gjengen og spise. Snakkest!

-hvordan har din dag vært?

INGVILDBOLSTADSÆTRE

DRØMMELAND

Heisann! ♥

 

Her skal eg altså i morgen natt. Helt perfekt spørr du meg! Gleder meg til å ligge på stranda og bli brun ♥ Hotellet ser kjempe bra ut, og strendene og sjøen ser så flott ut som det går ann å tenke seg! Dette har eg gledet meg til i flere uker nå, og i morgen natt reiser eg! Wææ, skal være en uke i dette drømmeparadiset! Nå er det lørdagskveld med mor med chips og tv. Skal tidlig opp på håndballkamp i lindåshallen i morgen, så tar kveld om litt. Må jo være opplagt! Eg vet ikke hvordan det blir med nett der nede, men skal prøve å oppdatere dere så mye eg klarer! Men blir, som sagt mobilbilder så dere får klare dere med! Er mann må ferie så er mann på ferie!

 

-Skal du også til syden i år?

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE

VIDEO – KLASSETUR

Heisann! ♥

 

Da har eg laget videoen fra oppholdet i England ferdig. Eg er ikke så veldig god på å redigere videoer og slikt, men gjorde mitt beste, så håper du liker den! Ta dere gjerne tid å se hele filmen. Har brukt en del tid på å laste den opp og lage den. Som du ser, så har vi kost oss!

HOME SWEET HOMEEEE

Heisann! ♥

 

Da er eg hjemme fra en super klassetur! Vi har hatt det så gøyt, og det har skjedd noe gøyt hver dag. Eg har hvertfall storkost meg! Det tror eg dem andre også har gjort. Det har ikke vært en dag der eg har kjedet meg, fordi programmet har vært fullt. Eg er utrolig trøtt nå, siden vi reiste fra hotellet vårt i england klokka 3 i natt. Så har vært mye kjøring og fly på meg i dag. Buss, fly, venting,, mat, soving, snakking, musikk og folk! haha, det er det eg har gjort på idag.. Så nå er ørene og kroppen min helt utslitt, så skal bli godt å komme til sin egen seng og ære opplagt til i morgen. Er jo  bare i morgen eg skal på skolen før eg reiser til syden! wææ, gleder meg ♥ 

Eg har laget en film fra oppholdet i England, så den skal eg ligge utpå bloggen i morgen, så gled dere! Har brukt lang tid på den, så blir glad om dere ser hele! Skal nok klare å få publisert den i morgen etter skolen, så følg med søte lesere ♥ Ser også foresten at eg har hatt mange lesere imens eg var i england, selv om eg ikke blogget. Det var ikke nett der, så fikk ikke blogget noe, men tusen takk til dere som har vært innom å sett om eg har oppdatert bloggen ♥ dere er best!

 

-Hva synst du om bildene? Noe dere lurer på?

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE

REISEKLAR!

Heisann ♥

 

Da er eg ferdig pakket og klar for englandstur i morgen! Vi reiser klokka 9 fra skolen, også går flyet i 13 tida eller noe. Vi skal være der i 5-6 dager, så har med meg stor koffert! Eg kommer nok til å kjøpe en del klær der nede, så kommer nok til å få bruk for den! Nå skal eg ned å spise pizza med familien, også skal eg kanskje ut med noen folk eller noe etterpå. Vi snakkest!

 

 

-skal du/har du vært på klassetur?

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE

SOMETIMES I HATE BEING ME

But then I smile again, because I am not you 🙂

 

En ting eg alltid har lurt på, er hvem som sitter hjemme på pc’en sin og skriver anonyme kommentarer på andres blogger. Tapere? Jenter med så dårlig selvtillit? Folk som er så langt nede at de må trykke andre ned for å komme høyere opp? Ikke vet eg. Vel, eg skjønner det ikke – for eg har faktisk aldri noensinne følt et behov for å skrive en stygg kommentar til noen. ALDRI. For hva skulle det hjelpet meg?

 

-Kommenterer du dritt på andres blogger? Tenk deg om.

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE

TRENING

Heisaaaannn!! ♥

 

Åh, er så glad i dag! Eg er frisk igjen, ikke lenge til avreise og humøret er bare på topp! Håndballtreningen i dag var kjempe gøy, og alle var frisk og sprek haha. Neida, men jo. Vi hadde en effektiv trening samtidig som vi hadde det gøy! ♥ Eg kom hjem for en time siden eller noe, og eg har bare vært på data og chillet helt. Må chille litt før vi reiser til Englad med klassen. Vi reiser på lørdag klokka 9 om morningen, så går flyet i 13 tida eller noe. Gleder meg stort! Kommer til å bli fullt kjør hver dag. Stå opp tidlig, lange dager, masse folk! Men vi kommer nok til å storkose oss. Vi fikk utdelt rompartneren vår idag på skolen. Vi skal ligge på internat elns, så eg skal ligge med bestevennen min, Henriette ♥ Superfornøyd! Gleder meg mye til å bade, shoppe, flamingoland, discotek, museum og videre! HAHA, gleder meg faktisk også mye til flyet! KOMMER TIL Å BLI DIIIIGG. 


ahhh, alltid like godt å komme til deilig seng rett etter trening med data!


deilige senga mi ♥♥♥ og varmeflaska mi da seff (kaninen eller suen eller kafaen)

 

Har kjøpt meg egent kamera nå, så kommer til å ta en del bilder i England. Men blir nok mobilblogging om eg får tid å blogge, skjer sikkert så mye, men skal prøve mit beste. Alle bildene eg tar, kommer eg til å ligge utpå bloggen når eg kommer hjem igjen. Også tre dager etter eg kommer hjem fra englandsturen skal eg rett til syden, så blir mye reising på meg! Som også kanskje vil si lite blogging. Men skal oppdatere dere så godt eg kan! Eg kommer nok også til å kjøpe en del klær og sånnt når eg er i england og kypros, så kommer kanskje en innkjøps video når eg er hjemme igjen! følg meeed

 

Besøk gjerne denne bloggen HER som er Martine sin. Hun har akkuratt startet bloggen sin, men blogger allerede veldig bra. Ta gjerne en titt innom den! Hadde hun sikkert blitt glad for!
-Besøkte du bloggen hennes?
-Skal du på ferie i år?
-Har du også trent i dag?

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE 

HVA ER DIN BLOGG?

Heisann ♥

 

Er syk idag også, så tenkte eg kunne få litt inspirasjon av andre blogger. Så kommenter linken til din blogg, så skal eg ta meg en titt og se. Kanskje også ligge ifra meg en kommentar?? Er ikke så mye å si om dagene mine, er syk så ligger i senga og bare kuler’n i nattis. Spiller tetris, leser blogger, spiser og sover haha. 

så hva er din blogg? leser den veldig gjerne ♥

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE

INSPIRASJON


♥bilder fra weheartit

 

Er syk idag også, og har ingen blogglyst. Kommenter gjerne forslag til hva eg kan blogge om. Er så kipt å ikke ha noe å blogge om når eg virkelig vil blogge. Og hvertfall når eg er syk, fordi da er eg så slapp og kjeder meg om dagene…♥SÅ KOM MED FORSLAG 

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE

hate mondays

Heisann

 

Mandag i dag.. ingen liker mandager. Eg starta dagen med å være dårlig. Eg var egentlig dårlig i går kveld også, men tenkte det gikk over når eg fikk sove litt. Men eg var like dårlig i dag tidlig. Eg prøvde å gå på skolen, men allerede etter første time gikk eg hjem. Klarer aldri å konsentrere meg når eg er dårlig uansett. Så dagen i dag har gått i å være på data og sovet. Har også skiftet designet mitt, men er ikke sikker på om eg skal ha det, fordi headeren blir så liten om eg skal ha egen header. 

 


bare 14 dager til eg skal til syden! wii


mamma sine vafler er verdens beste ♥ 

 

I morgen skal vi ha skrivedag i norsk. Eg håper virkelig eg er bedre til i morgen, fordi det er så kipt å ta opp igjen skrivedager og tentamener! Så krysser fingrene for at eg er frisk i morgen. Kan jo virkelig ikke bli syk rett før englandsturen med klassen! Egentlig så hadde eg utrolig lyst å gå på kino ilag med de andre og se Tina&Betina the movie. Men det kunne eg jo bare glemme…. snufs

 

-Bare eg som er syk idag?

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE