POLAROIDS 2004-2020

 

♥ingvildsætre

VIDEO; IM TESTING THE KODAK CAMERA

Hei og god helg! For noen uker tilbake kjøpte jeg meg endelig et engangskamera. Engangskameraet tar veldig “old school” bilder og det er akkurat det jeg synes er så kult! For noen uker siden kjørte jeg rundt her på Austrheim for å finne litt kule motiv og lokationer for å ta bilder, og tenkte i samme slengen at dere kunne få bli med, så jeg har laget en liten video til dere. Jeg fremkallet nå nylig alle bildene og fikk dem tilsendt på mail, så i videoen ser dere også resultatet. Håper dere liker videoen og god helg!

 

 

♥ingvildsætre

BALCONY HANG

Solen skinner, himmelen er blå, fuglene synger og humøret er på topp. De to siste dagene etter jobb har jeg dratt rett hjem, lagt meg ut på balkongen, lagt meg i solsengen med digg pute og dyne under, hørt podcast og bare nytt livet. Det er akkurat slik det skal være! Jeg har koblet helt av og lagt i min egen lille verden på balkongen og tankene har surret. Jeg merker selv at det er enormt mye snakk om viruset fortsatt, og noen ganger er det godt med et avbrekk og bare puste ut. Tenke positivt. Mitt tips er å høre på podcasts. Finn den du liker og hør i vei! Nå for tiden liker jeg veldig godt å høre på “truecrimepodden” hvor de tar opp både løste og uløste saker og forteller dem. Du kan faktisk finne alle klippene på spotify her, og det er gratis!

 

 ♥️ingvildsætre

ALT BLIR BRA

Endelig mandag – som Petter Stordalen sier. Jeg har hatt jobbhelg men har alikevell fått litt ut av helgen. På lørdag var jeg og Henriette på telttur. Det var så hyggelig! Vi spilte ludo, drakk litt vin, snakket om alt og ingenting og lo så mye at det gjorde vondt i magen. Det var en helt magisk kveld og vi fikk sett den vakre solnedgangen. Utover på kvelden ble det helt stjerneklart på himmelen og vi satt å filosoferte om verden og vår eksistens. Jeg sitter så enormt stor pris på disse kveldene.

Jeg kjøpte også kritt før jeg var ferdig på jobb på lørdag ettersom jeg tenkte at det er fint å minne seg selv og hverandre på at alt blir bra. Så vi krittet på kaien der vi sov og håper at andre også ser denne beskjeden♥️ Vi synes det var koselig.

Jeg fikk foresten tilbake bildene fra engangskameraet mitt her om dagen og de ble så kule! Jeg tenkte å vise dere om dere vil se?

♥️ingvildsætre

NORMALIZE IT

I dag surrer det mange tanker i hodet mitt. Hvorfor er det seksualisert dersom to jenter liker hverandre, men “ekkelt” eller tabu dersom to gutter liker hverandre? Verden (rettere sagt mennesker) er så skrudd og på tryne at man noen ganger ikke fatter. Jeg synes personlig (og dette håper jeg alle er enig med meg i) at man skal få elske dem man elsker. Samme hvilke kjønn, seksualitet, hudfarge eller kultur man har. Man trenger ikke å definere seg. Du kan like det du vil. Selv om du er gutt som liker gutter eller jente som liker jenter, så mener jeg at du trenger egentlig ikke å “komme ut”. Hvem er det du egentlig trenger å fortelle det til? Det er ikke slik at dersom du er hetrofil så må du si det til alle du møter. Hvorfor ikke? Fordi det er det alle forventer at man er. Så hvorfor gjøre det dersom du er homofil, bifil eller lesbisk? En annen ting er også at dersom to jenter er sammen, så blir dette sett på som digg og blir ofte seksualisert. Dette er noe som irriterer meg villt og enkelte forstår ikke sammenhengen. Jeg hadde en opplevelse en gang der jeg var på date med en jente, og da kom det x antall menn (voksne menn) bort til oss under daten for å spørre om vi kunne kysse foran dem. Når ble dette akseptabelt? Vi ville bare ha en koselig date og bli kjent med hverandre. Det er dette jeg mener, og det er dette som er så feil.

Lik, kyss, ligg, bli forelsket og elsk akkurat hvem du vil!

 


♥️ingvildsætre

IM GRATEFUL FOR …

 

♥ HAVING FRIENDS AND FAMILY THAT IS HEALTHY♥

♥HAVING A JOB IN THESE TIMES♥

♥MY CARING FRIENDS♥

♥THE FRESH COLD AIR♥

♥ BEING ALIVE♥

♥MY MISTAKES♥

♥MY SAFE HOME♥

 

WHAT ARE YOU GRATEFUL FOR?

 

♥ingvildsætre

A DIFFERENT EASTER

Hei alle fine. Jeg håper dere er frisk og har det bra. Jeg har virkelig kost meg denne påsken, selv om det har vært helt utenom det vanlige av hva vi alle er vant med. Denne påsken har jeg tenkt på hva som er viktig for meg. Venner, familie, helse og hvordan jeg føler meg. Og det er nettopp det jeg har gjort! Jeg har sovet lenge, hatt fine kvelder med venninnene mine, spist god påskefrokost hos søsteren min og jeg har dratt på teltur alene i mitt eget selskap. Jeg har til og med hatt et påskebad i havet! Det var forfriskende, men kaldt. Jeg føler at jeg har utfordret meg selv på andre måter som jeg ikke vanligvis hadde gjort om jeg hadde dratt på byn og lagt inne fyllesyk. Denne påsken har jeg satt pris på, og uansett når alt dette er over så vil jeg fortsette å tenke i de banene.

Når jeg var på teltur ville jeg gjerne lage en vlog til dere slik at dere “fikk bli med meg”, så her kommer videoen. Jeg har dessverre ødelagt mitt vlog kamera så det får bli goproen min fremover til jeg klarer å fikse meg nytt.

 

Ønsker alle en fin kveld.

♥ingvildsætre