BLOGGPAUSE

Tar meg en bloggpause for en stund. Er så pent vær og vil nyte ferien. Når jeg kommer tilbake på skolen, blir det nok mye lekser og styr, så jeg får bare nyte resten av  ferien. Ha en bra ferie alle sammen!

 

INGVILDBOLSTADSÆTE

NEW DRESS


// Cubus 79,- //

 

Var i Knarvik i dag med søteste Martine Håland. Vi tok sol og spiste og såg litt i butikker. Vi var der ikke så lenge, men koslig var det! Er alltid like gøy å være ilag med hun! Hun får frem det beste i meg! Kjolen kostet før 399,- men jeg kjøpte den for 79,-! Jeg likte kjolen kjempe godt! 

 

-Hva synst du om kjolen?

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE

Påskefri

 

Heisann ♥

 

Da har påskeferien startet! Denne påsken skal jeg ikke reise noen plass, jeg skal bare være hjemme å kose meg. Så langt har jeg hvertfall kost meg mye. På lørdag var jeg på Radøy med noen folk og koste meg mye og på søndagen fikk vi besøk av mormoren min, som var veldig koslig, og senere på kvelden stakk jeg bort til Henriette og var med hun. Nå har jeg akkurat vært i dysjen og er klar for å reise bort til Radøy. Håper alle får en fin dag! God påske!

 

-Hva har du gjort så langt i påsken?

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE

breakfast

 

-INGVILDBOLSTADSÆTRE

Selfie


//bildene er ikke tatt idag//

 

-Hva synst du om bildene?

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE

everyday makeup

Trykk på tannhjulet nede til høyre ( 1080 ) for bedre kvalitet.

 Etter ca en hel dag er videoen endelig ferdig å laste opp. Tok sin tid ja. Men håper dere liker videoen! Hadde blitt utrolig glad om du hadde kommentert hva du synst om den. Om det er noe dere lurer på om sminken eller noe, så bare spørr! Ha en fin lørdag ♥

 

-Hva synst du om videoen? 

 

Vi snakkest ♥ INGVILDBOLSTADSÆTRE

girly

Heisann!

 

Lenge siden sist nå! Nå har jeg akkurat redigert ferdig en video til dere. Den holder på å lastes opp på youtube, som tar evigheter. Om den er ferdig å laste ned i kveld, så publiserer jeg den i dag. Ellers så får dere se den i morgen. Noen som vet hvilken video jeg har laget? (Hehe, bildene ovenfor røper ingenting altså xDD). Jeg er ikke i topp form idag, vondt i hode og i kroppen så jeg tror jeg blir hjemme idag og lader opp til håndballkampen i morgen. Håper alle får en bra lørdag♥ 

 

-Noen som klarer å tippe hvilke video jeg har laget?

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE

black and white

Heisann! Nå bare venter jeg på at mamma skal komme hjem fra arbeid. Hun skal kjøre meg bort til Henriette på jentekveld. Skal samle alle jentene, så det blir nok koslig, er lenge siden vi har hatt jentekveld nå. Er alltid like koslig å være ilag med jentene. Film, godis, latter og lys ♥ Skal ta med meg kameraet bort til Henriette om det er ferdig oppladet til jeg går. Selfølgelig så gikk kameraet tom for strøm isted når jeg skulle ta bilder, men fikk i det minste ett bilde da, så ble bare det denne gangen. Men kommer nok flere fra kvelden. Jeg hadde det foresten kjempe gøy i går kveld! 

 

-Hva skal du idag?

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE

HELG!

Endelig er det helg! Skal nyte den! Håper alle sammen får en fin helg, det skal jeg!

 

Da stikker jeg ut! Hva skal du i dag?

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE