BODY IMAGE AND MENTAL HEALTH

 

♥ingvildsætre♥

 

 

Å VÅGE Å SATSE

♥ KLIKK HER FOR Å HØRE SANGEN TIL BENTZO

Hva som stopper oss fra å følge de helt crazye drømmene man har? De drømmene som virker for syk til å faktisk tørre å en gang prøve? Det er vel egentlig ingenting annet enn en selv. Det kan virke så skummelt og uoppnåelig og man er redd for å feile. Redselen for hva andre mener og synes. Redselen for å feile. Det er vel kanskje det som stopper oss mest.

 

Det siste året har jeg blitt enormt inspirert av kjæresten min, Nikolas, som faktisk tørr å følge drømmene sine. Jeg ser en så sterk drivkraft og motivasjon hos han. Det er så inspirerende å se at han virkelig satser og jeg elsker å se han lyse opp med han gang han snakker om musikk. Hans egen musikk, andres musikk. Han har store planer, og jeg gleder meg til å følge han hele veien.

 

 

Han hadde en interesse. Musikk. Så han kjøpte alt han trengte av utstyr og dataprogram og begynte derifra. Han brukte mye tid og energi på å komme i gang og for å lære seg alt han trengte å vite før han kunne begynne å produsere selv. Plutselig knakk han koden og klarte å produsere syke beats. Før jeg visste ordet av det, hadde han også kjøpt seg mikrofon og la til egen vokal til beatsene. Jeg synes det er så gøy å følge med på utviklingen hans. Den utviklingen fra han startet til nå, bare på rundt ett år, er så stor.

I går publiserte han endelig sin første sang på Spotify. Det å se artistnavnet hans sammen med sangtittelen på Spotify, gjorde meg skikkelig stolt (hihi). Han kommer til å publisere flere sanger fremover, og jeg vet og ser hvor mye dette betyr for han, så jeg håper at dere vil ta dere tid til å høre sangen hans. Og dele den. Og høre den igjen. Og igjen. Det gjør i hvert fall jeg.

 

En av de tingene jeg liker best med musikken han lager, er budskapet han vil formidle. Det er ikke bare bra musikk som er deilig å høre på, men også et viktig budskap. Han sier selv at han vil skrive musikk som får folk til å tenke litt. Om verden og i det stadig mer overfladiske samfunnet som vi lever i. En av hans største inspirasjonskilder kommer fra rock og metal band som f.eks. Rage Against the Machine, som ofte har et dypere budskap i tekstene sine. Sangen som han slapp i går derimot, er en mer chill sommersang, men jeg liker måten han varierer musikken sin på. Det er på mange måter en kunst å kunne klare å variere fra å skrive dype tekster i musikken, til skikkelig feelgood sanger som man bare må danse eller synge med på.

 

Kjærlighet er en så fin ting. Det bobler inni meg av kjærlighet til han. Han er alt jeg vil ha. Så da, bare for å være enda mer klissete, er det vel lov å si at jeg elsker tankene hans. Det resulterer i at jeg elsker musikken hans enda mer også, fordi tankene hans kommer så tydelig frem i musikken hans. Han våger å satse, og det inspirerer meg. 

 

 

 KLIKK HER FOR Å HØRE SANGEN TIL BENTZO

HIPP HIPP

Tenk hvor heldig vi er som bor verdens tryggeste land. Vi lever i et land og samfunn der vi har alt vi trenger. Om ikke også mer. Når man ser på det større bilde og tenker utenfor boksen, ser vi at vi har det over gjennomsnittet bra. Vi har ytringsfrihet og gode velferdsordninger. Vi får penger for å studere og for å få en god utdannelse. Vi lever i et land som fanger opp mennesker som faller utenfor. Vi har alle like store muligheter til å lykkes, og vi kan velge helt selv hva vi skal bli og hvem vi skal spandere livet sammen med. Uavhengig av bakgrunnen din. Vi kan legge oss på kveldene og vite at vi er trygg. Det er ikke alle mennesker som kan, og det må vi aldri ta forgitt. Jeg er glad for at jeg er nordmann og jeg er takknemlig for at jeg ble født inn i en av verdens beste land♥

 

♥ingvildsætre

CREATIVE CORNER

 

♥ingvildsætre

MENTAL STYRKETRENING

Er det innafor å si at corona har testen selvtilliten? For hvordan har vi det egentlig når vi blir “låst” inne med seg selv og sine tanker, over en lengre periode? Får vi tid til å reflektere over hvordan vi har det? Eller prøver vi å skjule hvordan vi egentlig har det gjennom alt som gir oss dopamin? Jeg tror jeg kan snakke for flere når jeg sier at corona har utfordret oss mentalt. Mennesker trenger mennesker. Jeg vet selv at jeg får energi av å være med og rundt folk, og når det plutselig blir tatt bort, blir fort den mentale helsen svekket.

 

Det å snakke åpent og ærlig om at vi har eller går gjennom psykiske problemer, er første steg til den rette veien. Men i det samfunn som vi lever i, er det vanskelig å snakke ut om nettopp dette. Man føler seg annerledes og rar om man sliter med noe, nettopp fordi ingen snakker om det. For selvfølgelig er det vanskelig å innrømme og si dette, når alt folk bryr seg om er å fremstille det perfekte liv på sosiale medier.

 

Under corona har jeg hatt mange tanker surrende. Hvilke bekreftelse er det jeg så sårt søker? Først nå, har jeg funnet ut at den eneste bekreftelsen jeg trenger og søker etter, er den fra meg selv. Jeg har og er alt jeg trenger for å være lykkelig. Kanskje corona kom for at vi mennesker skal få litt avstand fra alt det materialistiske og ubetydelige, og heller begynne å fokusere på det som betyr noe. Seg selv. Kroppen. Den mentale helsen. Om vi ikke er fornøyd med det, hvordan kan vi da være fornøyd med noe annet?

 

♥ingvildsætre