EG SLUTTER

Hallo alle snille lesere.

Eg vil berre informere om at eg slutter å blogge. Takk for alle som har kommentert og lest bloggen min, deke er best! Eg har egentlig ikkje så masse meir å sei, så hade bra.

-Takk for meg.
-Snakkest ikkje 🙂

INGVILD BOLSTAD SÆTRE.

Utelåst og vinterferie!

Halloen!

I dag etter skulen (eller var ik på skulen idag, var på omvisning på Mongstad) blei eg utelåst. Men heldigvis kom søstra mi, marie og låste opp etter ca 20 minutter ute i kulden. No er eg heldigvis inne og er god og varm! Brrrr, var kaldt ute. No hopper eg i dysjen før bursdags besøk. Etter besøket, skal eg på jentekveld hos eli marie jento <3

Ååh, er så digg med vinterferie! Denne ferien trenger eg virkelig! Ha ein fin ferie alle sammen!

Meg og søte Eli Marie på Mongstad idag. Loveu vennen!

utelåst ja…

-synst du også det er godt med vinterferie?

23.feb.2012

♥Hei!

I dag har eg vert heime fra skulen fordi eg hadde vondt i hode og var litt småkvalm. Har forresten døds vondt i halsen, så går å snufser heile tida og suger på repsils.. æsj. Jaja, no har eg nettopp tatt på meg fin neglelakk og fiksa på neglene litt ilag med 2 av søstrene mine og ei vennine av søstra mi. No tenkte eg meg ein tur i dysjen før eg tar på meg bruningskrem. Har hatt anbefaling om kremmen eg bruker HER.

*bildene blei tatt igår*

Snakkest♥

Skal bli bedre!

Hei!

Sorry for utrolig dårlig blogging! Eg skal skjerpe meg, og vartfall no som det blir vinterferie!Bildene blir veldig dårlig no som eg ikkje har tilgang til å overføre bildene fra speilrefleksen til dataen, så derfor bruker eg mobilen. Så snart eg får kabelen, skal eg skjerpe meg. Eg hadde egentlig tenkt å ta outfit innlegg, men går ikkje alikavell..duveit. Men her er vartfall bilde av outfiten, gidder ikkje skrive kor ting er fra. No er eg dødstrøtt, så eg legger meg! Haha, klokka er kvart på ni og eg er dautrøtt..hmm, hardt å gå på skulen! Flott at det er vinterferie om to dager då!!

Dårlig bilde, dårlig innlegg, dårlig blogger. HAHA, skal slutte å klage no 🙂

Setter stor pris på om du kommenterer ka eg muligens kan forbedre med bloggen, takk! 😀

Snakkest!

Natta innlegg

Hei!

Sorry for seint innlegg, men dagen i dag har vert travel! Etter skulen pugga eg på norsk prøve, så gjekk eg på dommarmøte på Lindås. Da gjekk 3 timer! Det var egentlig ganske kjedlig, men samtidig som det var litt gøyt. If you see what I mean. Har tatt noken bilder fra idag, men finner ikkje kabelen, så får ikkje overført bildene… Så slenger heller innpå noken andre randome bilder….

Dårlig innlegg idag, menmen. Skal bli flinkere, lover ♥


haha, i sommer på havsportsvekaa,supergøyt! ♥

-Har du også hatt ein travel dag? …

(IGJENN; SORRY FOR DÅRLIG INNLEGG)

-INGVILDBOLSTADSÆTRE

If you don’t mean what you say, shut the fuck up.

Goodnight

OUTFIT 20.02.12

Heisann!

Tenkte eg skulle ha ein liten outfit idag. Er ikkje sånn superfint, men har berre vert på skulen, sååe.. Er ikkje dei beste bildene, men var dette eg fekk til. Det blei eit veldig kort innlegg idag, men det får heller berre våge seg. No skal eg pugge litt til norsk prøve, også får eg besøk av gode venner ♥

//genser fra cubus 149 kroner// bukse fra Only 299 kroner // 

 

Håper deke likte outfiten! Ka synst du om det?

-Har tenkt litt på å skrive eit innlegg om vennskap.. men er litt usikker. Skal eg skrive eit innlegg om vennskap eller skal eg ligge utpå ein biografi som eg har skrevet? (på engelsk) DERE BESTEMMER ♥ blir glad om du kommenterer ka du vil eg skal skrive om!

SNAKKEST ALLE SØTINGER!!

Søndag + innkjøp

Hei!

I natt overnatta eg hos sandra, som var veldig koselig. No sitte me på det fiiiine og RYDDIGE rommet mitt og gjer ferdig ei innleveringsoppgave som skal inn denne veka og hører på musikk i dei gode høytalarane mine. Eg er endelig ferdig med oppgåva, så no venter eg berre på Sandra. Ho skriv og skriv, flinkingen! Er egentlig ganske deilig å få bli ferdig med den oppgava, fordi det var ei stor innleveringsoppgave, så no som eg er ferdig, føler eg meg 100 tonn lettare.

Eg har jo lovt deke å ha innkjøps innlegg, men eg gadd ikkje å ta bilde av alt, så får holde med det eg tok bilde av. giddalaus? kaa?


konsentreeertee ♥


//kjøpte “dream” på kremmerhuset for 69 kroner og “hjertet” på kremmerhuset for 29 kroner// lampen hadde eg fra før.


//pute fra kremmerhuset 199 kroner// passet perfekt til rommet mitt! ♥


//genser fra cubus-149 kroner(?)// haha, ser jo nesten ikkje genseren ein gong! gadd ikkje ta dei ut …


//singlett fra bikbok 149 kroner//

kjøpte også ein foundation og ein bodylotion, men gidd ikkje å hente dei..

-synst?

INGVILDBOLSTADSÆTRE

Til åsane!

Hei!

Sorry for dårlig oppdatering..No fer eg vartfall til åsane på shopping med sandra jento mi. Blir koselig, så når eg kjem heim blir det mest sansynlig innkjøps innlegg. Ha ein fin lørdag alle!

-Ka skal du idag?

Snakkest–> ingvildbolstadsætre

Before I die

G’night ¢¾