Under water!

(Lokal tid 18.40)

Hei! Jeg ler meg ihjel av disse bildene. Det er så morsomt fordi man tror man ser så bra ut i vannen, men egentlig ser alt helt vridd og vrengt ut! For eksempel det første bilde- haha jeg ser jo helt vrengt ut! Uansett, det var vittig å kjøpe dukkertmasker og tulle oss litt i bassenget i går. Siden vi var ute i går sov vi lenge i dag, og det var godt! Jeg sov helt til halv ett ca! Jeg fikk helt panikk når jeg våknet og tenkte at hele dagen hadde gått, så da sprang jeg ned til frokost også rett til bassenget og har lagt der helt til nå. Er så deilig å se at jeg begynner å få litt farge! Nå er jeg på rommet til Viktoria og slapper av. Snart skal jeg i dusjen også i elleve tiden i kveld skal vi ut…..igjen, haha wii. I går var vi på et utested som heter “fifty” og det var kjempe ekslusift. Vi var i øverste etasje (50’ende etasje) så nattklubben var liksom på taket. Det var basseng, fine store barer og helt sykt dyre priser. 250 norske kroner for en liten drink, 7000 kroner for en champange flaske, ja dere forstår. Vi hadde utsikt over absolutt hele Miami og det er noe jeg aldri glemmer, det var så utrolig fint! 

 

Nå må jeg begynne å fikse meg! Så vi snakkes

 

i

VIP er oppskrytt

(Lokal tid 17.22)




Heyyy! Dagene bare suser forbi, og tiden går alt for fort her!! Kan ikke tro at jeg allerede har vært her en uke. Planene for denne helgen har forandret seg, ettersom vi egentlig skulle til Orlando i dag, men så passet ikke det med været så da utsetter vi det. Dagene går for det meste i å være på skolen, være på stranden, spise god mat og finne på noe om kvelden. I går for eksempel, var vi rundt 20 jenter fra EF som gikk på nattklubben Icon. Vi hadde promoter og var sykt klar for en bra kveld, Jeg har alltid hørt at å være VIP gjest er helt konge ogsåvidere…., men folkens- det er oppskrytt! Ja, det var kjempe gøy og vi koste oss og betalte ikke noe for drikke eller inngang, men….. typisk Miami er at de vil ha inn “pyntejenter” på klubbene for å få flere folk til klubben. Så det eneste jeg gjorde i går var å se på alle danse og kose seg imens jeg ikke fikk lov å gå noen plasser av vaktene. Jeg følte meg rett og slett som en dukke som bare skulle sitte der og gjøre som jeg fikk beskjed om. “Drikk opp drikken din, rett opp ryggen”, det var selvsagt ikke så gale, men det føltes slik. I slutten av kvelden gikk vi bare og da gikk vi rundt og danset, og det var såå mye gøyere! 

Bildene over er fra i går, fordi i dag har vi bare vært ved bassenget. Jeg, Renate og Viktoria kjøpe oss dukkermasker så hoppet vi i bassenget og tok noen undervannsbilder og holdt på å le oss ihjel av hvor dum vi så ut, haha pretty hurts! Nå har jeg akkurat komt opp igjen fra bassenget og skal snart hoppe i dusjen før vi skal spise mat og deretter ut igjen. I love weekends” Vi snakkes dere!

 

♥i

Lunching after school


Hi guys! Er faktisk litt unaturlig å skrive på norsk, jeg har blitt så vandt med å snakke engelsk til alle rundt meg- til og med de norske elevene. Nå har jeg nettopp vært å spist lunch med Federica, Victoria og Maria. Jeg var ferdig på skolen klokken halv ett i dag, så nå er jeg snart klar for stranden! Det suger litt at jeg ikke har samme timeplan som Victoria og Renate, så når jeg er ferdig tidlig så har de skole til sent – og omvendt. Så nå skal jeg heller på stranden med noen gutter fra Sveits fra klassen min. 

Til helgen (lørdag) skal jeg til Orlando. Da skal vi besøke DisneyWorld og vi har leid hotell i Orlando, så det ser jeg frem til! Senere i kveld skal jeg og jentene ut igjen, så jeg kommer nok til å oppdatere dere på fredag, altså i morgen. Håper alle får en fin dag!

 

♥i

First day of school

 

(Lokal tid 14.52)

Hei mine venner! Nå er klokken halv 3 her i Florida og jeg er ferdig med min første skoledag. Alle klasserommene har forskjellige by-navn så idag har jeg vært i New York og Chicago. Skoledagen gikk fort over og jeg er veldig fornøyd med både lærer og klassekamerater. Jeg har ikke hatt kameraet med meg idag ettersom jeg bare har vært på skolen, men på det øverste bilde ser dere inngangen til skolen. Jeg kommer selvfølgelig til å ta flere bilder til dere iløpet av turen. Uansett! Nå har jeg nettopp vært å spist lunsj på subway med noen folk som jeg ble kjent med i dag. Alle er så imøtekommende så det er veldig enkelt å bli kjent med andre. Når klokken nærmer seg fem, da er de andre jentene fra Norge ferdig på skolen, så da skal vi ned på stranden en hel gjeng å grille bål og litt slikt. Jeg tror det kommer til å bli en gøy kveld, så jeg skal i dusjen og fikse meg opp om litt, men aller først skal jeg ha meg en liten powernap slik at jeg er klar for kvelden. Følg meg på snapchat for å se min kveld (ingvildbolstad) så snakkes vi

 

♥i

Art and ice cream

(Lokal tid 22.24)

 

Hei alle! I dag har vært min første dag her i Miami. Alt er helt fantastisk og det er til og med bedre enn det man ser på film og tv. Plassen, stemningen, folkene, varmen – alt er bare så bra! I dag startet jeg dagen min med å hilse på romkameratene mine ettersom jeg kom rundt midnatt i går og da sov alle når jeg kom. Veldig hyggelige jenter alle 3! Deretter var det frokost og litt omvisning og informasjon om skolen. Vi har også hatt mye fritid i dag ettersom vi ikke starter med klassene før i morgen tidlig. Så vi har vært nede på Miami Beach, som er bare ett minutt fra skolen, og det var såå fint! I dag har det vært overskyet men varmt, så vi har ikke solt oss noe idag. Men i morgen er det meldt sol så da blir det nok solings! 

I 12-tiden idag var jeg med på “welcome tour” som varte rundt 4-5 timer. Vi dro til “south-miami”, å herregud-det er mye å se! I dag har vi sett kjente butikker, en kjendis, kjente bygninger og blitt litt bedre kjent med byen som vi bor i. 

 

Vi hadde rundt 4 stopp i løpet av turen på rundt 20-50 minutter pause hvor vi fikk lov til å gå rundt å se. Når vi kom til vårt nest siste stopp spiste jeg og de andre jentene mat på McDonalds (haha standar) og deretter spiste vi supergod is! Når vi kom tilbake på skolen rundt 4-5 tiden var det middag også fikk vi se klasserommene som var lyse og fine! Så nå gleder meg til første skoledag i morgen og for å se hvem jeg kommer i klasse med. Nå har jeg nettopp vært nede i lobbyen med de andre jentene å fått milkshake, men siden jeg skal opp så tidlig i morgen så tar jeg tidlig kveld. Så nå ligger jeg i sengen min på rommet mitt med de andre romkameratene mine og skal snart ligge meg. Jeg har hatt en super dag, og det håper jeg du også har hatt! Vi snakkes!

Victoria(fra norge), Renate(fra norge), Maria(fra Brasil) og Federica(fra Italia)

 

♥i

“Let the journey begin”

Hei folkens! Akkurat nå sitter jeg på flyplassen i Stockholm. Jeg stod opp klokken fire i natt også kjørte jeg til Flesland, hadde med meg både mamma og pappa så var veldig koselig å si hadet til begge to i lag. Jeg har aldri reist/flydd alene før, også plutselig skal jeg fly helt til Florida alene! Jeg tror og håper på at alt går bra, og det har det heldigvis gjort så langt. Jeg skal vente er i Stockholm i seks timer… så det er en del venting, men heldigvis så er det mange gode butikker her- og neste stopp er victoria secret♥ Om to timer skal jeg møte en annen EF-student som jeg har blitt kjent med og snakket litt med, så det blir hyggelig og spennende! Er veldig herlig å være to å reise istedenfor bare en. Alt blir så mye lettere og tryggere, så jeg gleder meg til å møte henne! 

Jeg har tatt med meg kameraet mitt så jeg kommer til å oppdatere dere når jeg er i Miami, men det er jo 6 timer tidsforskjell, og Miami ligger 6 timer bak Norge. Men det skal jeg nok fikse fordi. Blir kanskje veldig trøtt de første dagene, men skal prøve å få sove litt på flyturen til Miami. Akkurat nå har jeg så mange forskjellige følelser, jeg er spent, nervøs, glad, forvirret men mest av alt så gleder jeg meg til å starte reisen min.

Kommer til å oppdatere snapchat mest vil jeg tro, så ligg meg gjerne til på snapchat (ingvildbolstad) om du vil følge meg på reisen min♥ Vi snakkes i Miami!

 

♥i

Lappen!!

Jeg har fått lappen!! Jeg har vært i lykkerus og hatt sykt adrenalin i kroppen siden i dag tidlig. Jeg stod opp i 6 tiden og hadde oppkjøring 08.10. Alt gikk kjempe fint og jeg bestod, wii! Er ingen hemmelighet at jeg har strøket en gang før, og det er en ærlig sak. Jeg synes det har vært veldig slitsomt og vanskelig med alt dette med lappen, teorien, kjøretimer osv…. Jeg så liksom ikke noe ende på det, men for dere som skal ta lappen- så går det bra til slutt så lenge du er innstillt på å klare det! Du må ha troen på deg selv, og det hadde jeg ikke på min første oppkjøring så jeg visste og kjente på kroppen at jeg ikke kom til å bestå. Men i dag tidlig når jeg kom til trafikkskolen så hadde jeg bestemt meg for å klare det og kom med en god og positiv innstilling og da fikk jeg det til! Man får til alt man vil, så lenge man har vilje nok. Min første kjøretur til skolen idag var spennende og uvandt men så utrolig gøy! Endelig kan jeg sitte bak rattet helt alene. Jeg er så glad! 

I dag har vært en super dag! Solen skinner, det begynner å bli varmere, det går mot lysere tider, jeg er så glad og ser bare fremover! Jeg håper alle dere har hatt en super dag også, så snakkes vi om ikke så lenge

 

♥i

Selfie lighting case

Hei igjen alle! På lørdag fikk jeg altså dette supre dekselet i posten. Er dette innenfor? Hmm.. gøy er det hvertfall! Som dere ser på bildene ovenfor så er det et deksel som lyser på sidene slik at jeg kan ta fine, lyse bilder til og med i mørket. Denne er super dersom det er mørkt ute og du skal ta bilder eller dersom du vil ha finere lys på bildene dine. Jeg digger den! Det er tre forskjellige “innstillinger” på den. Sterkt lys, svakere lys og blinkende lys. Du kan altså forandre lysstyrken selv som du ønsker. Under på bildene ser dere forskjellen på bildene dersom jeg har deksel-lyset på eller av. Jeg bestilte dekselet HER og det kostet 499 kroner men kom relativt sent ettersom de ikke hadde åpent (ikke leverte ut) i hele februar.

Foresten- elsker å leke meg på snapchat med alle de gøye filtrene! Ligg meg gjerne til- ingvildbolstad 

 

Husk spørsmålsrunden HER

♥i

Let’s go march

Hei alle fine! Vi er i mars, hallo wææ det går fort og jeg er så glad for det!! Mars er en måned jeg har gledet meg til i nesten ett år nå og endelig er den her! Er mye gøy som skjer fremover og som kommer til å bli minner for livet♥ Jeg lå ut et innlegg for noen uker siden om at jeg tenkte å ha en spørsmålsrunde på video, men jeg trenger litt flere spørsmål fra dere. Spør meg om det dere lurer på om Miami turen, om personlige innlegg jeg har lagt ut tidligere, om det dere lurer på! Om dere har et spørsmål så kan dere spørre meg HER 🙂

I dag har vært en fin dag og jeg har støttet kreftforeningen med å gå med bøsse. Jeg gikk “ruten” som jeg skulle gå og ble ferdig etter ca to timer. Håper de fleste av dere (alle!!) har støttet kreftforeningen eller gått med bøsse selv, fordi det er en viktig sak som alle har en forbindelse med. Nå har jeg og mamma nettopp bestilt pizza og skal snart hente den så skal vi kose oss med pizza og serier resten av kvelden. Fin helg! Jeg fikk foresten en pakke i posten i går som jeg har ventet på lenge. Tenkte å blogge om hva jeg fikk i morgen eller senere. Veldig gøy og praktisk! Håper alle har hatt en super helg, vi snakkes

 

♥i