10 ting dere kanskje ikke visste om meg

Jeg h-a-t-e-r tannlegen. Jeg har sånn tannlegeskrekk at det er helt sykt. Jeg blir redd bare jeg får innkalling til sjekk. Hver gang jeg skal borre eller fikse på noe, så får jeg noe som heter dormicun (tror jeg det heter) i et lite glass og drikker det. Det smaker saft, og ca en halvtime etterpå så er jeg helt borte. Det er egentlig akkurat som jeg er dritings, fordi jeg har ikke kontroll på noe. Da forsvinner tannlegeskrekken og jeg roer meg mer ned og tannlegen klarer å jobbe i munnen min uten at jeg hyler haha.
Jeg synger hele tiden. Når jeg er hjemme synger jeg på full hals og jeg kan holde på i flere timer. Spesielt når jeg er i dusjen liker jeg å synge. Men ellers også. Noen ganger merker jeg at jeg synger når jeg er ute blant folk, og plutselig ser folk rart på meg så forstår at jeg ikke er hjemme hehe.
Jeg begynner å smile eller le i situasjoner der det er naturlig å grine/være lei seg. Det er noe jeg ikke kan noe for, og jeg prøver alt jeg kan for å la være, men jeg klarer det ikke. I bagravelser kan jeg sitte å smile eller le i steden for å grine. Det er på en måte min reaksjon eller min måte å reagere på noe trist.
Jeg elsker å kose. Jeg er en skikkelig kosetype. Jeg begynner å stryke/puse på en hånd dersom jeg ser den ligger foran meg. Jeg tror søsteren min er ganske så lei av meg som alltid vil klemme og helst susse på hun hehe, much love
Jeg har mobilen i hånden absolutt hele tiden. Så dersom jeg ikke svarer deg så har jeg enten mistet mobilen min eller så ignorerer jeg deg. Hehe, neida. Men jeg føler meg helt naken og tom uten mobilen i hånden. Dårlig uvane! 
Jeg snakker og går ofte i søvne. Jeg babler, skriker, banner og synger i søvne haha. Jeg har også gått i søvne noen ganger. En gang holdt jeg på å gå ut ytterdøren i bare trusa, men så stoppet heldigvis søsteren min meg og fortalte at jeg måtte ligge meg igjen. En annen gang jeg snakket i søvne, sov jeg nede i leiligheten til søsteren min så skulle hun strekke seg. Så traff hånden hennes puppen min. Jeg hadde blitt kjempe sint på hun og skrek til hun “Det der er ikke greit!” flere ganger. Jeg har så sykt mange historier om når jeg har gått eller snakket i søvne haha!
Jeg kommer ofte dinglende 10-20 minutter for sent på skolen og lignende. (dette vet vell dere som går på skole med meg). Til og med første dag på videregående kom jeg dinglende for sent… godt førsteinntrykk! Men må si at jeg er flink å komme presis dersom jeg vet at det skjer noe viktig. Liksom skole osv tar jeg meg ikke tid til å komme tidsnok til hehe, men på jobb og lignende kommer jeg tidsnok. Ellers så er jeg også flink å utsette ting til siste liten. 
Jeg har vært med på håndball- kretslaget i Bergen. På noen av kretstreningene trente jeg med noen fra damelaget i Norge, helt sykt hvor gode de var! 
Når jeg var i Oslo på konsert med Justin Bieber, fikk jeg black-out. Jeg husker absolutt ingenting fra konserten. Kroppen min gikk i sjokk, og det eneste jeg husker er at jeg og søsteren min stod i kø utenfor TelenorArena for å vente på å komme inn og plutselig satt jeg på bussen på vei hjem til hotellet igjen.
-Likte du denne typen innlegg? Var det noe du ikke visste om meg?
♥i

TalkAboutBeauty

Heisan! Jeg er med i konkurransen TalkAboutBeauty. I konkurransen kan jeg vinne fire fantastiske produkter fra Ole Henriksen til en verdi av 1000 kroner. Dersom du vil besøke nettsidene deres kan du klikke HER.  Kryss fingrene for meg, dette blir gøy! 

 

 

#talkaboutbeauty #bloggklubben #sponsor

♥i

5 kjappe trenings øvelser

Heisan alle! Tenkte å komme med 5 enkle, kjappe og veldig gode øvelser for mage og rumpe. Perfekte øvelser å starte med dersom du vil stramme opp magemusklene og rumpa litt. Dere har nok prøvd eller sett noen av øvelsene før, men disse er i ihvertfall de øvelsene jeg liker best og føler at jeg får mest ut av.

 

Øvelse 1. Planken er super for å stabilisere og styrke magemusklene. Når jeg bruker denne øvelsen, pleier jeg å ta stoppeklokke og ta 60 sekunder, pause også 60 sekunder til. Repetisjonene kan man velge selv, og det må du også kjenne på selv hvor mye du klarer og orker. Det går også selvsagt an å begynne med 30 sekunder. 60 sekunder med planken føles ut som en hel evighet, haha! Men den funker veldig bra!  



Øvelse 2.
Denne øvelsen krever god balanse. Først strekker jeg ut, slik som på bildet under, og deretter møter albuen og kneet mitt når jeg “tar dem inn igjen”. Er litt vanskelig øvelse å forklare. Det går også an å bare stå slik som på bildet i f.eks 60 sekunder, og deretter bytte bein og arm. Super god øvelse!!

Øvelse 3. Armhevinger, som dere helt sikkert kjenner til. Det kan være fristende å ta knærne ned, fordi da blir det enklere og du klarer flere. Men mitt tips er å prøve uten knær, fordi da får du mer ut av øvelsen. Det er bedre å ta færre repetisjoner der du får maksimalt effekt, enn mange repetisjoner der du ikke får like mye ut av øvelsen. Men som sagt, det må du kjenne på selv hva du klarer. 

Image and video hosting by TinyPic

Øvelse 4. Denne øvelsen er super bra for å få en litt fastere rumpe. Den svir som bare det, men er utrolig effektiv! Denne øvelsen må du ta mange repetisjoner for å kjenne, og når du først kjenner det, da kjenner du det virkelig for å si det slik! Jeg begynner alltid å skjelve på de siste gangene, og da vet du at du gjør noe rett!

Image and video hosting by TinyPic

Øvelse 5. Sit-ups. Denne øvelsen er viktig å gjøre rett på, slik at du ikke får vondt i ryggen. Det er i magen du skal kjenne det og ikke i ryggen eller nakken. Du skal ikke gå helt opp, men slik som på bildet under. Dersom du går helt opp kan det ødelegge ryggen, men når du går bare halvveis, styrker du magemusklene på riktig måte.

 Image and video hosting by TinyPic

Håper noen av trenings øvelsene kommer til bruk for dere, og at dere forstod øvelsene. Selv om det er påske er det godt med en treningsøkt en gang i blant! Håper alle får en fin dag! God helg snuppiser 

 

♥i 

Ferie og fornøyd

//bukse bikbok// topp ginatricot// jakke ginatricot// sko tennis// Jakken og blusen fikk jeg låne av min gode søster, Malin Kjempestilig!! 

 

Hei! Lenge siden sist jeg blogget nå! Men nå er det ferie, og det betyr tid for blogging. Jeg fikk ferie i går, ettersom jeg har hatt fri idag på grunn av avspasering. Jeg har laget en “bloggdagbok” om jeg kan kalle kalle det for det. Da har jeg planlagt blogginnlegg til dere, og jeg får litt bedre oversikt og den passer jo perfekt dersom jeg ikke vet hva jeg skal blogge om en dag. Så allerede i morgen har jeg en gøyt innlegg til dere! 

 

For noen dager siden fikk vi besøk av søsteren min Malin og kjæresten hennes og de to tantebarna mine. Det er alltid like godt å se dem igjen. I dag tidlig våknet jeg til at tantebarnet mitt på 4 år kom opp på rommet til meg og sa “klokken er mye, nå måå du stå opp så vi kan leke” hihi, så koslig! Nå skal vi snart begynne å lage middag her i huset. I dag blir det tacofredag, jippi! Vi snakkes i morgen, ha en fin dag og god ferie alle

 

♥i

Beauty in a box

 

Hei alle♥ Endelig har jeg fått tak i favorittparfymen min. Snille, vakre Maria i klassen min var i syden i vinterferien, og da spurte jeg om hun kunne kjøpe denne Versace parfymen til meg når hun kom hjem igjen. Den lukter så godt, og er absolutt min favoritt! Jeg kjøpte 90 ml, slik at den varer en stund. Noen andre som har en favorittparfyme som dere føler er “deres lukt”? Det føler jeg ihvertfall med denne

 

♥i

Skidag

Heisan! I går var jeg i Eikedalen med skolen min. Vi reiste i halv 9 tiden ca og var i Eikedalen til klokken var rundt 3 om jeg ikke husker helt feil. Jeg har aldri vært noe flink å stå på slalom, men jeg synes det er veldig gøy når jeg først prøver. De andre jentene er jo faktisk rå på ski, så de lærte meg litt teknikk og sånt. Er veldig glad for at de tok seg tid og og gadd å hjelpe meg hehe, de er best♥ Jeg prøvde meg på stolheisen faktisk, i håp om at jeg fikk ta den ned igjen også, men det funket ikke. Så da måtte jeg stå på ski ned, og var nede igjen etter en time etter mange knall og fall hehe. Men alt i alt, så hadde jeg det utrolig gøy og vi var heldig med været. Jeg var hjemme i 6 tiden på kvelden, så det var en lang dag. Vi stoppet på vei hjem og spiste på maccen. Når jeg kom hjem kl 6 ca, gikk jeg rett å lå meg og sov til i dag tidlig klokken halv 9, så er godt uthvilt nå hehe! Nå skal jeg ha meg litt mat også skal jeg ha gym! Vi snakkes

-Liker du å stå på ski?

 

♥i

Favoritten

 

Hvor fin var ikke denne? Denne jakken kjøpte jeg på H&M i helgen og det er allerede favoritten min. Jeg gikk med den i helgen på fest, så den trenger seg nok en vask. Jeg betalte 399,- om jeg ikke husker helt feil. Gleder meg til det blir varmere ute, slik at jeg kan bare gå med en slik som ytterjakke. Jeg merker allerede på være ute at det nærmer seg sommer og vår. Det er lysere litt lengre om kveldene og det er lyst når jeg står opp om morgenen. Hvor deilig er ikke det? Nå er det ca bare 3 måneder igjen, så er det faktisk sommerferie? Åh, jeg klarer ikke å vente! Får håpe at ukene går fort som bare det. 

 

♥i

SmoGo Smoothie

Hallo alle og god fredag! I går kom søsteren min hjem med SmoGo maskinen som jeg har hørt mye om i det siste. Den er en enklere utgave av alle smoothie maskinene som finnes der ute. Det geniale med SmoGo er at flasken som ingrediensene blir laget i, tar du bare av når du er ferdig også skrur du på lokket og voila så kan du ta med deg smoothien du laget ut døren. Jeg kommer ihvertfall til å bruke denne godt, og den er jo veldig effektiv når du har dårlig tid og ikke har så god tid til å lage deg frokost eller lignende før jobb eller skole. 

Tenkte å vise dere oppskriften på verdens beste smoothie. Nesten hver gang jeg lager smoothie, så lager jeg denne. Det er absolutt min favoritt! Den er frisk og god, med masse gode jordbær. Så om noen skulle være interessert i å vite oppskriften så er den;
 

1 pakke med frosne jordbær (kan også bruke vanlige jordbær og ta isbiter i)
1-2 bananer
5 spiseskjeer med vanilje yoghurt
1-2 dl eplejuice 

 

Da håper jeg dere prøver ut denne oppskriften, fordi ååh alle burde prøve den, fordi den er helt himmelsk! Nå skal jeg hive meg i dusjen og fikse meg før jeg skal til Åsane med Daniel, Sandra, Andrea. Håper alle får en super fredag

 

♥i

Latest outfits



Heisan, god onsdag! Har hatt en super dag i dag med mye energi i kroppen og føler meg topp! Uansett, tenkte å vise dere noen antrekk, som jeg tidligere har gått med. Hvilke liker du best? Jeg selv føler meg mest komfortabel i antrekk nr 2 og antrekk nr 9, men hadde vært gøy i vite deres mening. Jeg føler at jeg stilen min er veldig variert. En dag kan jeg gå helt casual, men en annen dag kan jeg pynte meg litt mer. Det er egentlig veldig enkelt å piffe opp et vanlig antrekk med smykker, skinnjakker, øredobber, klokker, sko osv. Jeg liker i hvert fall veldig godt å ta antrekkbilder, men noen ganger føler jeg at det er det eneste jeg viser på bloggen. Men om dere liker det, så er jo det bare veldig bra 😀 Så, hvilke antrekk likte du best? Og hvilke ville du helst gått med selv?

 

♥i

11 kjappe spørsmål

Hvilke blogger leser du?

Det er ofte veldig tilfeldig hvilke blogger jeg leser, fordi eg klikker meg som oftest fra den ene til den andre. Men jeg leser de “største” bloggerne på topplisten og folk jeg kjenner rundt meg som har blogg. Jeg elsker å lese andre sine blogger, fordi det gir meg inspirasjon så kommenter gjerne bloggen din i kommentarfeltet!

Hvor lenge har du blogget og hvorfor liker du det så godt?

Jeg begynte å blogge i slutten av 2011, så det vil si at jeg har blogget i nesten 4 år! Wow, det høres lenge ut. Er litt merkelig å tenke på at jeg har oppdatert dere nesten daglig (nei ikke daglig, men okei dere forstår) i snart 4 år! Jeg liker å blogge for jeg liker å ha en plass å skrive på, og dele mine meninger og bilder med andre. Jeg har mye på hjerter, og jeg føler at det har blitt på en måte en dagbok for meg. 

Planer for sommeren?

Ååh, det er så mye jeg vil gjøre. Jeg har ikke planene klare enda, men jeg kan tenke meg at det blir festivaler, telttur, båtturer, reiser og lignende. Det jeg vet er at sommeren skal nytes! Hadde absolutt vært deilig med en sydentur og vi jentene har snakket om å reise til syden i lag, men vi får se om det blir dette året eller neste år. 

Hva skal du etter dette skoleåret?

Da skal jeg gå 3på, mest sannsynlig på Austrheim om jeg kommer inn.

Hva vil du bli?

Jeg skal bli flyvertinne, og det er derfor jeg skal gå 3på. Jeg må ha studiekompetanse for å bli flyvertinne. Det er sikkert noen som tenker at da har jeg valgt helt feil siden jeg går barn og ungdom, men både på helse og på barn og ungdom så lærer vi veldig mye om mennesker, og det er jo mennesker jeg skal jobbe med når jeg blir flyvertinne. Vi lærer også mye om førstehjelp og helse også, så jeg kan absolutt gå den veien, så lenge jeg tar 3på til neste skoleår. Jeg elsker å reise og jeg liker å jobbe med mennesker, så jeg klarer ikke å vente til å komme ut i jobb og til å bli 19 år! Det er ikke lov å begynne å jobbe som flyvertinne før man er 19 år, så jeg kunne ønske jeg hadde en tidsmaskin som fikk med til å bli 19 år akkurat nå!

Hvilken selvruning anbefaler du?

Jeg anbefaler St. Tropez og jeg har skrevet et innlegg om det HER.

Trener du? Isåfall hvor ofte?

Etter nyttår sluttet jeg på håndball, ettersom jeg har godartet beinsvulst i kneet. Men jeg trener og får behandling to ganger i uken hos fysioterapeuten min, for å få tilrettelagt den treningen som trener opp kneet mitt igjen, og målet er å begynne igjen på håndball når jeg er bedre. Jeg kjenner bare etter 3 måneder at jeg savner å spille håndball veldig mye, fordi det var noe jeg virkelig likte og følte jeg mestret. 

Hva synes du om “by jenter” ?

Jeg liker byjenter tror jeg hehe. Mange av dem har veldig god stil og jeg misunner dem for at dem bor i byen og er mer tilgjengelig for alt rundt seg. Men samtidig så merker jeg at ofte når vi har “bondefest” som noen kaller det haha, så kommer det en del jenter og gutter fra byen som synes det er mer sosialt og kjekkere å være ute på fest osv her på landet. Det forstår jeg godt, og tror jeg er sant!

Trives du på Austreim?

Jeg trives helt greit på Austrheim, men jeg merker at etter snart 18 år så begynner jeg å gå lei plassen. Men jeg tror også at dersom jeg hadde flyttet, så hadde jeg savnet å bo her. Her kjenner alle hverandre og det er et veldig åpent miljø. Jeg trives, men gleder meg til jeg skal komme meg litt bort om noen år. 

Hvor ser du deg selv om 5 år?

Om 5 år er jeg 22 år og da ser jeg meg selv som flyvertinne og er ute å reiser ofte. Vil tro jeg bor i Bergen og kanskje har en kjæreste? Hvem vet. 

Når du skriver at du skal være med jentene, hvem er alle jentene da? 

Henriette Kaarstad, Sandra Låstad, Emilie Daae, Eli Marie Grønnevik og Ane Korsøen Kjelien mener jeg når jeg sier at jeg skal ut med jentene, hihi

 

 Vi snakkes! Håper dere likte svarene på spørsmålene, klem

♥i