Videoblogg

Heihei! Som jeg sa igår så holdt jeg på med en videoblogg, og nå er jeg ferdig å lage den og redigere den. Den har helt sykt dårlig kvalitet ettersom jeg har filmet med iphonen min… Må virkelig invistere meg et videokamera! Jeg liker egentlig veldig godt å lage videoer, men jeg har aldri publisert de fleste jeg har laget nettopp fordi kvaliteten har vært så utrolig dårlig. Når kvaliteten er dårlig, ødelegger det liksom hele videoen føler jeg. Det er også helt sykt vanskelig å redigere videoen når jeg ikke har skikkelig kamera. Men om en måneds tid skal jeg til Miami, og må jeg jo bare skaffe meg et skikkelig videokamera! Det kommer til å bli så gøy, og jeg skal oppdatere dere så ofte som mulig. Jeg har også tenkt å lage en video av Miami turen som dere kan få se om noen er interessert i det. Dere ser sikkert hvilke typ videoblogg jeg har spilt inn, ut ifra bildene ovenfor hehe. 

Noen som vil se videobloggen?

 

♥i

Året som var

Hei! Vi er allerede godt i gang med det nye året og dette er faktisk min første bloggpost dette året! Jeg synes alltid det er like gøy å se tilbake på året som var, fordi jeg jeg vet ikke hva dagene har gått i egentlig, fordi det har gått så utrolig fort! Jeg hadde planlagt at 2016 skulle bli et bra “bloggår” om jeg kan si det slik. Men det ble litt annerledes etter alt som har skjedd. Men jeg har lyst å prøve å oppdatere og få til bloggen igjen slik som før. Jeg elsker å blogge og dele mine meninger og min hverdag med dere, så det er ikke noe som jeg kommer til å slutte med. Men innimellom er det godt med pauser, spesielt nå den siste perioden. Er veldig gøy å se at jeg fortsatt har hatt høyt lesertall de siste månedene selv om jeg ikke har blogget på noen måneder. Det inspirerer meg til å blogge igjen. 

Så- som dere ser, så har jeg kjøpt meg nytt design! Er superfornøyd, og føler at dette designet er mer oversiktlig og mer “meg”. Likte dere det? Uansett, som sagt så elsker jeg å se tilbake på bilder fra det siste året. Det er både gøy og vondt å se alt som har skjedd det siste året! Tenkte å dele med dere de gøyeste bildene fra det siste året!

2015 har lært meg mye. Jeg har hatt møtt motgang og triste stunder, men jeg har også opplevd mye fint sammen med folk som betyr mye for meg Jeg føler jeg har blitt bedre kjent med meg selv og testet mine egne grenser, og jeg føler meg sterkere som person. Jeg har vært glad, lei meg, forbannet og sint. Egentlig så er jeg bare glad for at 2015 er ferdig, selv om det har vært bra, og nå gleder jeg meg til å se hva dette året vil bringer! Håper du vil følge meg igjennom dette året! 

 

I kveld blir det en rolig fredag, og jeg har faktisk laget en video til dere! Veldig usikker på om jeg skal publisere den eller ikke, men skal hvertfall redigere den i kveld så får jeg se hvordan den blir til slutt så bestemmer jeg meg sikkert fort! Noen som vil se?

 

♥i