four beauties


 link her  link her 


link her  link her 

I august skal jeg i bryllup til min fetter. Da må jeg jo selvsagt ha en nydelig kjole! Jeg søkte litt på nelly.com og så på ulike kjoler. Til slutt stod jeg igjen med disse fire. Synes alle var utrolig vakre, så klarer ikke bestemme meg.

-Hvilken syns du var penest?

 

 ♥i

Herlig sommerkveld

Heihei I dag sov jeg leeenge og det var herlig! Var godt at det var fri idag. Etter jeg hadde spist litt frokost stakk jeg bort til Sandra. Senere på kvelden bestemte vi oss for å grille med en gjeng. Da gikk vi å kjøpte litt grillmat og samlet noen fra gamleklassen og grillet og badet i flere timer. Det var veldig koselig å være ilag med noen fra gamleklassen igjen! Jeg badet ikke da heheh, jeg frøs selv om jeg ikke var i vannet! Når vi kom var sola enda oppe, så da var det deilig å sitte i shorts men med en gang solen gikk ned, ble det kaldt. Så da kjørte vi rett hjem til Sandra og tok på oss litt klær. Vi var sikkert ute i fire-fem timer! Vi koste oss mye! I morgen er det skole, siden arbeidsplassen jeg jobber på har fri. Det blir nok en slapp skoledag i morgen, siden vi ikke har noen fag. Tror vi skal gå tur eller noe. Håper alle har hatt en super dag!

-Hva har du gjort i dag? 

♥i

sunshine in my hair

Dagen i dag skal nytes! I morgen er det fri, og godt er det! Håper alle får en super dag i solen

♥i

grillkos

Heisan! Det er sol og varmegradene koker. I dag hadde jeg som sagt prøveeksamen på skolen i dag. Det gikk overanskende bra! Rollespillet gikk supert og høringen gikk greit. Til slutt fikk jeg 4+ og er fornøyd med det! Er godt å være ferdig med det. Nå er det bare eksamen igjen. I morgen får jeg vite om jeg kommer opp og evt hva jeg kommer opp i. Vi kan bare komme opp i matte eller naturfag, siden dem er er avgangsfag. Håper ikke jeg kommer opp i noe!! Ellers så har dagen idag vært super. Var ferdig på skolen i 12 tiden og satt meg ut og solte meg litt hjemme. Fikk til og med en liten middagslur før middag hihi! Det var deilig å kunne sitte ute igjen å grille. Kjente at solen kokte i ryggen min, ååh det er sommer! Er rart å tenkte på at første året er allerede snart slutt! Fort har det ihvertfall gått! 

Nå tenkte jeg å bare slappe av resten av dagen. Tenkte meg på trening i kveld, men jeg har så utrolig vondt i hode.. Får ta meg en tabelett og se om det blir noe bedre! Håper alle sammen får en super kveld videre!

 

-Noen andre som har grillet idag i solen?

 

♥i

Generelle helseråd

Heisann! Tenkte å komme meg 4 kjappe råd om en sunnere livsstil. I morgen har jeg prøveeksamen i faktisk nettopp dette (++), så passer bra siden jeg liker å trene og bryr meg om hvilken livsstil jeg velger. Dagen i dag har gått for det meste i pugging av manuset jeg skal fremføre i morgen. Vi skal ha rollespill om hvordan råde andre til en sunnere livsstil. Jeg pugget til klokken halv åtte, og da tenkte jeg at jeg skulle på aerobick. Så kjørte jeg bort og der var det ingen. Hehe, typisk meg å glemme at det var siste gang forrige uke! Så da ble det egentrening hjemme. Vellvell, here u go!

1. Start en plass – vi må alle begynne en plass og det er ingen tid som passer bedre en andre! En joggetur kan ofte være mer oppkvikkende enn en middagslur som dem fleste velger.. Den følelsen etter trening er bare så herlig! Man blir full av energi og glede. Begynn nå, just do it! Kanskje du motiverer andre til å begynne å trene også! Ingenting er bedre å trene ilag med andre. Motiver hverandre!

2. Vær glad. Vi får mye ut av å være glad. Spre positiv energi og le mye. Visste dere at man lever lengre dersom man ler oftere?

3. Drikk mye vann. Vann er viktig for kroppen og er viktig for at kroppen skal fungere på riktig måte! Vi får også finere hud av å drikke mye vann!

4. Vær selvsikker! Ingenting er bedre enn å være glad for å være den man er. Det er sunt å være fornøyd med seg selv. Fremgang eller ikke – så lenge man har jobbet hard og ikke gitt opp!

-Hva synst du om rådene?
-Del gjerne innlegget for å spre det videre! Eller lik facebooksiden min HER 

 

♥i

shine bright


// glittershorts cubus // topp bikbok //

Heisann!
I går var jeg i 18årsdag på Lindås og koste meg. Vi stakk først en gjeng bort hos en kompis og var der før vi gikk videre. Det var bra liv og jeg hadde det veldig gøy! Tok ingen anntreksbilder til dere før vi gikk, så tok dem heller idag. Dere får heller tåle et usminket fjes og bustete hår thihi. Dere ser hvertfall hva jeg gikk med. Jeg koste meg og det var en bra kveld! Alt i alt så har jeg hatt en fin helg. I forrige innlegg så så jeg jo at jeg kom til å poste bilder etter jeg hadde vært hos frisøren, men det gikk ikke som planlagt. Jeg skulle egentlig ha noen lyse striper i håret, men jeg gikk som jeg kom føler jeg. Jeg ser hvertfall ikke noe forandring, så jeg tenker jeg skal gå inn igjen nå denne uken å få fikset det. I natt overnattet Joakim hos meg, også tok han buss hjem i ett tiden i dag fordi han skulle på kamp. Håper alle har hatt en super helg og er klar for en ny uke på skolen!!

-Hvordan har du tilbringet helgen din?

 

♥i

dagens

Heihåå alle! Idag har vært en bra dag! Det var heldigvis en kort skoledag siden vi er ferdig tidlig på onsdager. Vi hadde gym i dag, og da går dagen enda fortere! Etter skolen i dag tok jeg bussen til Knarvik for å sole meg og se litt i butikker hehe. Skulle egentlig kjøpe en bikini, men fant den ikke;(( Søsteren min var ferdig seint på skolen i dag, så da satt jeg på med hun hjem. Kjøpte meg to nye plagg som var såå behaglig å gå i!! Tror nok buksa jeg kjøpte blir den nye favorittbuksen min hihi (søt joggebukse theh) Så nå tenkte jeg å ta meg litt mat og se Paradise Hotel! Tar nok tidlig kveld i kveld, er deilig å få sover skikkelig ut noen ganger! Orket ikke ta frem kameraet i dag.. Men i morgen kommer det nok bilder! I morgen har jeg endelig fått meg frisørtime! Skal få en litt ny farge på håret, hva tror dere jeg skal gjøre?? Ikke så vanskelig hehe! Men jeg gleder meg til å få litt friskere farge og bort med etterveksten hvertfall!! Snakkest i morgen


 
♥i

Flowerpower antrekk


//bukse h&m// topp Cubus// cardigan (??) tipper veromoda, er søsteren min sin // hårpynt bikbok//

Heisann! Sola har skinnet og neeesten hele dag det er har vært herlig vær ute. I dag tidlig når jeg stod opp fikk jeg litt sommerfølelse, så da måtte jeg kle meg litt sommerslig hihi. Men nå har jo selfølgelig regnet kommet igjen. Tenkte jeg skulle ut på en joggetur, men frister ikke så særlig i dette været selv om det er opplett.. plutselig begynner det å regne igjen. Så jeg tar heller en liten økt på tredemøllen om litt! Skal prøve å spise sunnere og trene oftere på egent insiativ. Sier det egentlig hver mandag, men denne gangen skal jeg virkelig prøve! heheh..

♥I

Is it summer yet?



Palm trees
Ocean breez
Salty air
Sun kissed hair
Endless summer
Take me there

 

♥I

17 mai helgen min

Heisann! Gratulerer med overtsått til alle sammen♥ 16. mai var jeg og jentene på fest og feirte på Hilland. Var veldig koselig vors og var helt sykt med folk der borte. Som oftest når vi vorser er vi med mange andre enn bare oss jentene, men denne gangen var det bare oss jentene og det var utrolig koselig. Skikkelig jentevors, hihi. Nedenfor ser dere sminken og håret mitt 16. mai. Jeg måtte ta bildene i full fart så hadde ikke fått på meg antrekket en gang. Er egentlig ganske lei av å bare ha rett hår hele tiden, men føler ikke at jeg kler krøller. Prøvde meg på litt svak øyenskygge, som jeg vanligvis ikke kler, men ble fornøyd denne gangen! Ellers hadde vi en fin kveld også overnattet typen hos meg etter festen heh.♥ Var mange hyggelige folk der, og ble kjent med en del nye!

God jentene  på 16 mai♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

 

Dagen etterpå var det 17. mai (tok faktisk ingen bilder denne dagen) og da stod jeg og typen tidlig opp og tok på oss dress og bunad og gikk i tog! Auau gnagsår i bunadsko og å gå langt passer ikke bra ilag …. I to tiden gikk vi til farmor på familiebesøk og spiste god mat og kake. Klokken tre måtte vi springe så vi nådde bussen til byn. Jeg, typen og jentene reiste til byn ilag og gikk på tivoli og spiste mat hihi♥  Er alltid like koslig på 17. mai. Var mange folk i Bergen i går, så var vanskelig å komme seg frem noen plass.. og hvertfall i kø til biletter og karuseller osv. Men vi fikk det til og tok en helt sykt gøy (og høy!!!!) karusell. I natt har jeg lagt hos Joakim, men måtte hjem tidlig for å pugge til prøve 🙁 Så må vell pugge litt naturfag nå også.. Håper alle har hatt en super helg! ♥ 

 

-Hvordan har din 17. mai helg vært?

 

I♥