Sunshine and easter

Hei og god lørdag♥ I dag er det påskeaften og solen skinner. Jeg, Henriette og Sandra fant derfor ut at vi gjerne ville gå oss en tur med hundene våres. Jeg tok med meg min hund, Mimmi og nabohunden, Teela, Sandra tok med seg kompis og Henriette tok med seg sine hunder Ailo og Cassie, så det var litt kaos men det gikk fint haha! Vi lot alle hundene snuse og lukte litt på hverandre i starten, også resten av turen gikk det egentlig veldig bra og alle koste seg. Til sammen så gikk vi ca i en time og det var en veldig fin tur! Nå har jeg akkurat komt inn igjen og både Mimmi og Teela har allerede sovnet, så de ble godt utslitt. Siden det er påskeaften i dag så tenkte jeg meg ut i kveld. Eller i kveld sier jeg. Klokken er jo allerede seks, og jeg skal i dusjen og fikse meg og spise middag før jeg skal på vorset – så jeg burde vell kanskje få begynne å bevege meg. Håper alle får en fin kveld!

 

♥i

Babyshower

VERDENS FINESTE MOM TO BE


Oppstilling for photoshoot hehe♥

Hei! De to siste dagene har gått i planlegging og forberedelse til babyshoweren til vakre Sandra♥ Hun er gravid og da tenkte vi å gjøre noe spesielt for hun. Så vi handlet inn litt godt å spise, lagde cupcakes og kake, kjøpe gaver og holdt noen gøye leker i går kveld. (Blant annet at hun skulle smake på babymat, haha stakkar) Det ble til en utrolig koselig babyshower. Ingen av oss har vært i showers tidligere, så vi visste ikke helt hva vi skulle forberede eller hvordan det skulle være- men jeg synes det ble utrolig fin og koselig babyshower, uten noe stress eller press. Sandra visste jo ingenting, så hun kom (selvfølgelig) dinglende to timer etter vi hadde planlagt å møtes for “jentekvelden” haha.  Fashionably late!
 

Jeg synes det er så gøy, skummelt, vakkert, merkelig, spennende og uvirkelig at min bestevenn er gravid og skal snart få en liten baby gutt. Jeg vet at hun kommer til å klare det kjempe bra, og hun passer godt i morsrollen. Hun sitter andre før seg selv. Det er noe hun alltid har gjort. Det er jo helt uvirkelig og fantastisk at det lever et menneske inni magen hennes og som snart skal komme til verden. Jeg vet at de kommer til å klare dette kjempe bra og bli gode foreldre♥ Og jeg gleder meg til å være barnevakt hihi. 

 

♥i

14 personlige spørsmål

1. Hvor gammel er du om 5 år?

Om 5 år er jeg 25 år!

2. Hvilke stjernetegn er du?

Jeg er skorpionen. Elsker forresten å lese horoskop osv! Pleier hvert år å føle at det stemmer, men i mitt horiskop dette året så stod det at jeg kommer til å få barn dette året, og da begynte jeg å tvile litt haha.

3. Hvor høy er du?

Har ikke målt meg på evigheter, men tror det står 175cm i passet mitt.

4. Hvem ringte du sist?

Pappa♥

5. Hvem ringte deg sist?

Pappa igjen hehe

6. Hva stod det på den siste smsen du fikk?

“Er på jobb, hva tenkte du på?” 

7. Foretrekker du å ringe eller sende sms?

Ringe! Helst facetime

8. Når så du moren din sist?

Det må vell ha vært på lørdag da hun var så snill å kom med lunsj til meg♥

9. Hvilke øyenfarge har du?

Grøn/blå

10. Er foreldrene dine gift eller skilt?

Skilt

11. Når våknet du i dag?

09.45. Ikke verst på en tirsdag! Har seinvakt så er derfor♥

12. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år?

Da ser jeg for meg at jeg er ferdig utdannet og har en god jobb og bor i et fint hus med en forhåpentlig kjæreste i Austrheim området. 

13. Sover du med klær eller uten klær om natta?

Uten.

14. Hva er det rareste du har spist?

Det må vell være noe sjømat som blekksprut eller noe tror jeg! 

 

♥i

Mine favoritt bloggere

Heisan! Jeg tenkte å vise dere mine favoritt bloggere. Noen av dem har jeg følgt utrolig lenge, og noen har jeg nettopp startet å følge men som gir meg mye inspirasjon. Det som er så gøy er at når jeg ikke helt vet hva jeg skal blogge om eller ikke har så mye inspirasjon- så klikker jeg meg inn på bloggen til disse vakre jentene her, så plutselig har jeg flere innlegg i tankene. Veldig inspirerende på hver sin måte, alle sammen!

Annikken Jørgensen

Annikken er en jente med mye på hjertet. Jeg elsker alle “tanke” innleggene hennes. Hun har en så spesiell måte å si ting på, og ordlegge seg. Man begynner å tenke i nye baner og hun brenner for det hun står for. Hun er en jente jeg har fulgt lenge, både på bloggen og på tv. Hun tar utrolige fine bilder og jeg får enormt mye av inspirasjonen min her i fra. 

Siri Alvær

Siri Alver er en jente som jeg nettopp har begynt å følge. Hun har mange gøye innlegg og fine, lyse bilder på bloggen sin. Hun viser også på bloggen at et enkelt blogginnlegg kan være like bra som et langt. Jeg tror vi begge begynte å blogge igjen rundt samme tid, så vi har fulgt hverandre en liten stund- og det er motiverende synes jeg! Hun virker ellers ut som en god og hyggelig jente! Se så søt hun er da!

Processed with VSCO with a6 preset

Leandra Valencia

Leandra, eller “leaduvet” som hun heter på bloggen, er en så fin sjel. Jeg beundrer hun. Hun går sin egen vei og gjør det hun føler for. Hun reiste nylig til Vietnam helt alene bare for å oppleve verden. Det sier sitt om hvor fri sjel hun har. Det beundrer jeg! Ellers så tar hun så mange fine bilder, både av seg selv og natur og verden rundt henne. Hun har også mange sterke meninger, som er veldig inspirerende og verdt å lese. Føler vi er litt like på det planet at vi begge er nysgjerrig på verden. Tror ikke jeg bare snakker for meg selv når jeg sier at man kan lett kjenne seg igjen i mye av det hun skriver på bloggen sin. Stå på!

Sophie Elise

Sophie Elise er en person som mange har en mening om. Jeg har fulgt hun siden hun bodde i Harstad og opprettet bloggen sin. Hun har kommet utrolig langt og dette har hun klart helt alene. Hun har stor påvirkning på mange jenter, og jeg som sikkert mange vet- støtter henne. Det er selvfølgelig ting som kunne vært gjort annerledes, men hun står for alt hun sier, og det er veldig inspirerende. Jeg har lest boken hennes og da får man et litt bedre “innblikk”på livet hennes og alt “bak bloggen”. Hun sitter også pris på leserne sine! Hun ringte meg for noen år siden, fordi jeg la igjen en fin kommentar på et innlegg, så da ringte hun meg midt på natta gråtende om at hun var veldig takknemlig og glad for den fine kommentaren♥ Hun er veldig sårbar, og det viser hun også på bloggen. Vakkert!

Jenny Marie Nesse

Jenny er en jente som jeg nylig har startet et godt vennskap med! I januar i år begynte vi å henge litt i lag, og som resulterte i to gode venner. Hun har nettopp byttet bloggen sin fra femelle til blogg.no og det er jeg så glad for! Nå har vi samme platform og da blir det enklere for oss å samarbeide smått. På bloggen hennes så skriver hun veldig bra og har de fineste bildene! Elsker at hun har så mange fine ute bilder! Hun er jo også veldig vakker, så det skal ikke så mye til før hun får disse vakre bildene!♥ En jente jeg har blitt veldig glad i, på kort tid!

Det er viktig å inspirere hverandre og gi motivasjon til hverandre. Det er noe disse jentene absolutt gir til meg! Håper også jeg kan være med på å gi litt inspirasjon til andre♥ Håper alle får en fortsatt fin mandag!

 

♥i

The first person on earth

Den fineste samtalen i hele mitt liv.

 

Jeg er nysgjerrig på verden. Jeg er nysgjerrig på menneskets eksistens. Hvordan startet det? En gang for mange millioner år siden har det jo vært helt tomt her i verden. Ingenting. Ingen. Så hva skjedde? Jeg har så mange spørsmål som jeg vet at jeg aldri kommer til å få svar på. Det irriterer meg så sinnsykt, og jeg kan tenke så mye på det at jeg blir gal. Vi lever i en enormt stor verden, men det må jo ha vært en grunn for at vi kom hit? Jeg føler meg så liten i et så stort univers. Jeg husker at jeg skulle kjøre bestevenninnen min hjem en gang og det var mørkt og stjerneklart ute. Når vi var helt oppe med huset hennes, satt vi begge to bare å stirret opp på himmelen og så på stjernene. Det er så uendelig langt opp. I det uendelige. Det var sent og vi skulle begge to på skolen dagen etterpå, så vi burde egentlig begge gå hjem å sove. Men vi bare snakket. Om universet og verden. Vi kom med ulike teorier og prøvde så alt for hardt å finne et svar på alt dette. Men det går jo ikke. Uansett, så føler jeg meg bedre når jeg snakker om det. Prøver å finne svar. Jeg hørte på hennes tanker og meninger og hun hørte på mine. Det er den fineste samtalen jeg noen gang har hatt. I en bil med bestevenninnen min under stjerneklar himmel hvor vi tittet opp på stjernene og snakket om vår eksistens og universets. Så hva er egentlig meningen? Jeg har ikke svar på dette. Men det må vell være en grunn, ikke sant?

 

Jeg bruker flaut mange timer på youtube hvor jeg søker på videoer hvor jeg forsøker å få en bedre forståelse på både verden og hvordan alt oppstod. Jeg kom over denne videoen, og faktisk så virker denne videoen veldig realistisk. Selvfølgelig så kan alt ha oppstatt ved et stort smell også var alt til- men ut ifra min mening så synes jeg at det virker mer realistisk at vi har utviklet oss fra små arter og dyr til det vi har blitt i dag- mennesker. Om du tenker deg om, så har du vell aldri stått opp en dag og sett deg i speilet og tenkt “oi, jeg har forandret meg i natt” eller “oi, jeg har vokst i natt”. Kanskje det er det samme for oss mennesker? At vi har aldri sett utviklingen, men at den bare har skjedd. Gradvis. 

-Hva tror du? Stay curious!

♥i

Trench coat

Hei og god søndag! Føler det nettopp var søndag jo! Denne uken har gått sykt fort og om bare tre dager er det påske. Skal bli godt å komme litt hjem i påsken å slappe av. Uansett så tenkte jeg å vise dere denne nye trench coaten som jeg kjøpe forrige uke. Den er så stilig! Jeg pleier egentlig ikke å like lange jakker eller kåper, men plutselig synes jeg det var veldig kult- så da måtte jeg ha meg en! Hele antrekket er fra bikbok om noen skulle lure.
 

Jeg har hatt jobbhelg denne helgen og jobbet både på fredag og lørdag, så i går kveld gikk jeg bort til Sandra og bare slappet av hjemme i den nye leiligheten hennes. Vi spiste god mat og så på film, koselig ♥ Det ble så seint i går, så jeg bare sov der så nå har jeg akkurat komt hjem igjen til min leilighet og skal bare slappe av før jobb igjen i morgen. Vi snakkes!

 

♥i

10 ting alle jenter gjør, men ingen innrømmer

Garderoben. Vi jenter liker å late som at vi har styr på alt. Men har vi det? Nei. Spesielt ikke garderoben. Klær over alt. Klær her. Klær der. Man kan vell si at gulvet blir mer brukt som oppbevaringsplass til klærne enn faktisk kommoden eller skapet.

“Jeg kan ikke i dag”. Vi sier gjerne at man ikke kan være med å finne på noe, når sannheten er at den faktiske planen er at vi heller kan foretrekke å sitte hjemme å se stygg ut i fred og se på netflix og spise uten at noen dømmer oss. 

Dra et hår ut fra rumpenVi jenter røyter utrolig mye. Vi mister så mye hår og røyter over alt. Om du har langt hår og står i dusjen f.eks så skal du ikke se bort i fra at et hårstrå eller to faller av og ned til rumpen!

Hår på veggen i dusjen. Når vi først en inne på hår, så kan vi vell ta med noe sykt ekkelt som vi alle gjør. Nemlig når vi er i dusjen, så fester vi håret som har falt av på veggen i dusjen. Whyyyy are we like this

(instagram: ingvildbolstad)

Etternavn. Når vi dater noen vi liker, så tester vi hvordan navnet vårt høres ut med hans etternavn. Greit å vite, bare sånn just in case.

CSI. Vi jenter vet hvordan man finner folk. Vi vet også hvordan vi finner eksen til eksen og kanskje eksen hennes igjen. Både på instagram og facebook. Gi oss bare rundt 2 minutter så er case closed!

Tisse i dusjen. Ikke lyv. 

Speilbilde. Vi ser på oss selv i speilet, snur oss på siden, blåser ut magen, hendene på magen og later som man er gravid. Er jo greit å se hvordan man hadde sett ut! 

Tutorials. Vi søker på youtube etter tutorials både på hår og sminke, og prøve å gjøre det samme selv. Det ender alltid opp som en katastrofe og du kunne aldri faktisk vist deg i offentligheten når resultatet er på plass. 

“Jeg starter i morgen”. Hvor mange ganger må vi si til oss selv at “jeg begynner i morgen”, eller “jeg begynner på mandag”. Vi har en stor plan i hode vårt om at NÅ skal vi faktisk begynne å trene og spise sundt, men neste dag så ligger vi i sofaen å spiser sjokolade. 

 

Noen som kjente seg igjen i noe? Eller skal vi fortsatt ikke innrømme det? Hehe. Håper dere likte innlegget! God helg! Følg meg gjerne på facebook og få med deg når jeg poster blogginnlegg, klikk HER. Eller poster jeg også på snapchat, hvor jeg heter; ingvildbolstad. 

 

♥i

VIDEO- reiseguide

Hei! Her kommer videoen jeg lovte! Hadde ikke forventet at jeg skulle begynne å gråte i denne videoen, men jeg var litt ekstra følsom denne uken<3 haha. Uansett så håper jeg at kanskje at dere fikk svar på de dere eventuelt lurte på. Husk å abbonner på kanalen min på youtube her! 

Det var forresten helt sykt gøy ute i går! Koste meg virkelig. Var litt sliten i dag tidlig når jeg våknet, men det hjalp med en kald dusj og litt mat! Nå skal jeg stelle meg litt før jeg skal på jobb! Snart påskeferie folkens<3 Vi snakkes!

 

♥i

 

You feel good, you do good

Nå har jeg hevet meg rundt her og både sminket meg, krøllet håret og funnet antrekk for i kveld! Herregud, jeg kan om jeg vil! Har på følelsen at denne blir en super kveld! Er det flere enn meg som har det slik at dersom du føler deg bra (sminke, antrekk, hår osv) så får du en bedre kveld? Sånn har jeg det hvertfall. Og i dag føler jeg meg bra! (Er det lov å si?) Ja, det får det vell være. Nå skal jeg springe til bussen før turen går videre til Bergen på vors!

 

Bukse- bikbok
Belte- bikbok
Singlett- ginatricot
Jakke- ginatricot

 

i

Coffee date

Hei! I dag hadde jeg tidligvakt, og når jeg var ferdig kl 16 skulle jeg og Jenny (link)ha en liten kaffe date. Det har nylig åpnet Espresso House i Åsane, så vi tok turen dit for en liten matbit og for å se hvordan det så ut der! Kjempekoselig! Vi satt vell der i litt over en time og bare tøt (noe som vi er god på). Imens vi satt der møtte vi Malin Rydland og en venninne som sa at de skulle ut på byen i kveld og lurte på om vi ville bli med. Siden jeg skal ha senvakt i morgen, så var jeg er ikke så vanskelig å overtale så det blir visst byn i kveld! Jeg har hørt mye bra om silent disco, men aldri vært der selv. Men i kveld skal jeg altså dit! Synes de beste turene ut er når de er spontan! Tror det blir en fin kveld! Jeg skal hvertfall synge på full hals! 

 

Håper dere også får en fin torsdag!♥

 

♥i