Fin dag heilt til no.

Hallo.

Åååårk! Blir så suuuur! Heile innlegget eg skreiv blei vekke! Gidder ikkje å skrive alt på nytt sånn som i stad.

Men i dag var eg vartfall på krets trening på håndballtrening på tertnes etter skulen. Da var gøyt! Eg og frida ( vennina mi) koste oss. Etter treninga kjøpte me mat på mc donalls. Kan jo ikkje berre vere sunn! 😀

Når eg kom heim hadde pappa nesten blitt ferdig å mala det nye rommet som eg skal få. Blir kjempe fint. Gleder meg til å sjå resultatet! No ligg eg i senga og hører på musikk. Skal legge meg no, skal opp tidlig i dysjen også på skulen i måro…

Naturfagprøven i dag gjekk heilt greit. Samme med framføring i norsk. Karakteren på framføringen får eg i måro.

Snakkest!

-Har du også skrevet masse i eit innlegg også har det blitt sletta?

-Ingvildbolstadsætre

Too much!

Hei! 🙂

Sorry for veeeldig lite blogging i det siste, men denne veka har vi så masse prøver, innleveringer og framføringer. Så i dag har dagen gått i naturfagpugging og håndballtrening. Kjem nok ikkje til å gå såveldig bra på naturfagprøven i måro, fordi me er ikkje ferdig med kapitelet ein gong! Også skal me ha prøve. Jaja, har pugga litt vartfall. Nok!

Synst me har alt for masse lekser og sånnt. Og lærerene forventer masse av oss. Får berre prøva å gjere mitt beste. No et eg brownies, ser på Greys Anotomy og leser litt i H&M bladet. God jul!

Sorry for dårlige bilder.. har tatt bilder fra mobilen også fra mobilen til dataen.. Alt for deke, haha!


naturfagpugging på g.

-Har du også masse lekser? ..

 

-IngvildBolstadSætre

Julestemning

Hallo 🙂

I dag våknet eg ved at søstra mi og mamma sang bursdagssangen til meg, fordi søstra mi var ikkje heime når eg hadde bursdag. Verdens beste måte å våkne på! Fikk til og med gave. Klokka 6 skal eg i kyrkja på lysmesse siden eg er konfirmant neste år.

No har mamma hengt opp julestjernene i vinduet, juleduker og eg hører på god musikk. Eg har julestemning! Gleder meg til jul no. Ikkje lenge igjen no. Har du også julestemning?

har du også julestemning?

 

Denne sangen er bare så utrolig fin! Han som synger er kjempe flink. (spol til 0.45)
 
ka synst du om sangen?
blir glad visst du kommenterer 🙂
 
 
-IngvildBolstadSætre

Nattcup i Åsane.

Hallo! 🙂

I dag tidlig når eg våkna, hoppa eg i dysjen og gjorde meg klar til fotballcupen i Åsane. Det var mange folk der og alle lagene me spilte mot var kjempe gode! Me vant en kamp, uavgjort en og to tapte me.. Me kom altså til kvartfinalen. Er fornøyd med det eg! Me spelte no godt synest eg. Mellom kampane sprang me bort i senteret som var ved siden av cupen og tok solarium og spiste på mc donals.

No har eg akkurat komt heim. Sitter å ser på film og har lørdagskveld med mamma og pappa. Kosligt!

-Eg har allerede fått julestemning! Har du?

-Ingvildbolstadsætre

Pinnekjøtt og kos.

Hallo 🙂

I dag var eg og familen å spiste pinnekjøtt hos farmor og farfar. Det var kjempe godt! Etter det, gjekk eg ned på senteret og møtte folka. Har fått skikelig julestemning! Eg, sandra, jack og ane kjøpte lit snop også stakk vi bort til ane for å sjå idol. HEIA ISAAK! Me koste oss masse! Såg idol, tok bilder, spiste snop og såg på julekjoler. Superkos! Men no legg eg meg fordi i måro skal eg på nattcup, så trenger litt søvn!

Snakkest!

har du julestemning?

 

-ingvldbolstadsætre

Utsettelse….

Hallo! 😀

I dag skulle eg egentlig på håndball trening, men den blei avlyst fordi det var så mangen som var sjuk eller som ikkje kunne komme. Så eg satt heller heima å pugga til geografi prøve som eg skal ha i måro. Eg har lest i 4 timer trur eg det er, og no er eg lei. Håper ikkje prøven bli kjempe vanskelig då.

No sitter eg på rommet i den rosas og goooode kosedressen min og chiller. Kos det!


dårlig bilde.. 😮

I måro er det fredag, så det er HELDIGVIS snart helg! Skal på nattcup i helga, så kommer sikkert bilder fra den i helga. Har laget spørsmålsrunden på video, men den var for stor til å lastes ned eller noke sånt shit.. Men skal sjå ka eg klare i helgo 🙂

Skal du på nattcup i helgo?

 

-IngvildBolstadSætre

På vei til knarvik!

Hallo!

No sitter eg, sandra, ane og

eli marie i bilen på vei til knarvik. Me skal på messe i knarvik for å vise fram vår elevbedrift. Alle skulane i nordhordland skal møtast for å vise fram sin elevbedrift. Dette blir sikkert gøyt:-)

Sorry for lite blgging dei siste dagane…har berre ikkje hatt tid. Skal bli bedre! Lover.

Haha, bildene blei tatt på skulen.

Skal du på messe i knarvik?

-Ingvildbolstadsætre

Fin tur!

Hallo!

No sitter eg i bilen på vei heim igjen. Eg har vert på besøk hos søstrene mine i 5 dager med mamma og pappa. Me har kost oss kjempe masse! Savne dei allerede.

Flyturen gjekk greit og det var heldigvis lite turbulens. Men bilturen gjekk ikkje lika greit.. I stad kom det ein lastebil i fronten på bilen vår. Litt på sida av fronten. Masse blei raspa opp og lys og hjul blei ødelagt. Det var ikkje noke farlig heldigvis, siden ingen av oss hadde stor fart. No er me heldigvis på god vei heim igjen.

Når eg kjem heim, skal me laga middag også skal eg på sånn konfirmasjon ting.. Visst eg rekker det. Blir sikkert litt sein. Jaja!

-Har du vert i Trondheim før?

-ingvildbolstadsætre.

Meg og søte linnea<3

Når me reiste..

Fin flytur!

På vei til trondheim. Meg og mamma:-)

På vei heim igjen til bergen. Meg og mamma:-)

Fint vær på ein fin flytur!

Shoppedag!

Hallo!

I dag har eg vert i Steinskjer å shoppa lenge. Det var over 100 butikker og eg kjøpte meg masse nytt og fint. Siden er eg i Trondheim klarer eg ikkje å ta bilder av klærene eg har kjøpt, fordi kameraet ligger heime. Men har funnet noe av det eg har kjøpt på nettsidene til butikkene.

No skal eg snart spise lørdagsmiddag med familien og kose meg resten av kvelden med film, brus, snop og familen. Men savner Linnveig (søstra mi) veldig masse. Ho kunne desverre ikkje vere med til Trondheim, fordi ho måtte jobbe. Håper ho koser seg heima vartfall.


genser fra Gina tricot – 199 kroner


Genser fra Gina Tricot – 149 kroner ( I think) Denne ser finere ut i virkligheten.


Bukse fra Vero Moda – 299 kroner (berre at eg har i dongeri)


Pappa –> meg –> Linnveig <3

Håper du også får ein fin lørdagskveld! 🙂


 

-IngvildBolstadSætre

Stolt :-D

Heihei! 😀

I dag har eg sagt “takk” til ALLE som har gratulert meg på facebook! Og da var mangen! thihi, eg er snill (a)

Også er eg kjempe glad fordi statistikk lista mi har gått oppgåver ! Fortsett sånn!


Perfekt slutt på den fine dagen min <3

 

IngvildBolstadSætre