I FUCKED UP

Hei alle! Altså jeg skriver både i fortvilelse og i latter akkurat nå. Er det mulig! Jeg har virkelig tabbet meg ut nå, og jeg vet ikke hvordan jeg skal løse dette. Om det er noen som skulle klare dette, så er det absolutt meg. Jeg er egentlig super stresset over det, men samtidig så er det litt humoristisk også fordi det er bare så sinnsykt typisk meg. 

Min venninne Ebba, som jeg jobbet sammen med når jeg bodde på Kypros, hun skal jobbe på øyen Kap Verde som reiseleder videre. Så jeg tenkte at nå som jeg vet hvilke uker jeg har ferie, så kunne jeg booke en reise ned til hun for å besøke henne. Jeg var supergiret og fant endelig biletter som gikk direkte dit. Det stod selvfølgelig at det var bare 3 plasser igjen på flyet, så jeg var kjapp med å bestille. Så plutselig hadde jeg bestilt turen! Det jeg fant ut senere var at jeg hadde booket til feil øy på Kap Verde! Altså E R  D E T  M U L I G. 

Så jeg har altså klart å bestille tur til en Santa Maria, hvor jeg ikke har hotell og ikke kjenner noen. Og jeg reiser om en måned. Ebba skal bo på naboøyen som heter Boa Vista, som tar ca 15 minutter med fly fra Santa Maria. Jeg søkte litt rundt for jeg tenkte at jeg bare kunne ta fly fra Santa Maria til Boa Vista samme dag, men det går ikke fly før 3 dager etterpå, og det tar 19 timer. HURRA. Jeg søkte også på mulighetene for båt, men på alle forum og slikt så stod det at det finnes ingen tabell for når eller hvor ofte båtene går fra de forskjellige øyene.  Jeg bestilte selvfølgelig ikke avboknings-forsikring, så om en måned så reiser jeg altså til Kap Verde, Santa Maria, og håper på at det finnes en båt som går over til naboøyen slik at jeg kommer rett! Dette skal bli spennende. Det litt merkelige er at jeg gleder meg litt. Alt er så usikkert, og litt spontant (veldig spontant) så jeg tror det skal bli en gøy reise. Så får vi se hvor jeg ender opp haha. 

SÅ DERE- om det er noen som har reist i mellom disse to øyene eller vet noe om det, så si gjerne i fra! 
♥i

STREET’TALK

Hei! I går hadde jeg en så fin dag! Først var jeg som vanlig på jobb og etter jobb så samlet vi teamet mitt for en liten teamkveld. Vi gikk først å bowlet på holiday world som ligger i Maspalomas og deretter gikk vi å spiste på en partner restaurant som heter La Cana. Altså hvor heldig er jeg ikke som får spise gratis på alle partner restaurantene våre for å teste ut maten?! Det er jo faktisk himmelen spør du meg. Så i går spiste jeg deilig tapas, noe som aldri slår feil i Spania og hadde en super hyggelig kveld sammen med de andre som jeg jobber med.

Jeg merker sakte men sikkert at vinteren er i gang her på Gran Canaria. Vi får flere og flere gjester for hver dag og dagene blir mer hektisk. Men jeg liker det! Jeg liker å holde meg opptatt og rushe fra det ene og videre til det andre. Jeg hadde lett heller valgt en supertravel dag i stede for en skikkelig seig dag hvor man bare oppdaterer worklisten.

I kveld har jeg ingen planer nå på kvelden, så det blir vell fort til at jeg lager meg noe god mat og ser litt serie i sofaen. Skikkelig kos! Det er godt med slike kvelden en gang i bland også! I morgen blir det full fart på flyplassen! Husk forresten å still spørsmål på mitt forrige innlegg så skal jeg heller poste det når jeg har fått litt flere spørsmål. Ha en fin kveld dere, vi ses!

<3 i

10 QUESTIONS

Hei! Hva gjør en blogger når hun går tom for ideer å blogge om? Jo, hun kjører i gang en liten spørsmålsrunde! Den slår aldri feil. Så jeg tenkte egentlig at du kan spørre meg om akkurat hva du lurer på, også skal jeg svare så ærlig og personlig som mulig. Jeg vil gjerne at dere skal bli kjent med meg, så da tenkte jeg at dere kan komme med spørsmål som dere lurer på. Jeg svarer på det meste!


 

♥ i

ELSK MEG, BARE EN NATT TIL

Hei!

Nå er jeg tilbake i leiligheten min i Gran Canaria. Jeg var i Norge i 3 dager for å gå i dåpen til Liam, så det har vært mye reise på meg de siste 72 timene men nå er jeg altså endelig på plass og komt «hjem» igjen. I går på flyplassen gikk jeg forbi en bokhandel og bare svippet innom der for å se om de hadde fått inn to bøker som jeg vil lese. Heldigvis hadde de begge bøkene og siden jeg ikke klarte å bestemme meg for hvilken jeg mest ville lese så ble det til at jeg kjøpte begge! Jeg kjøpte Sophie Elises bok «elsk meg» også kjøpte jeg Anniken Jørgensens bok «bare en natt til». På flyet begynte jeg å lese «elsk meg» av Sophie Elise og er allerede snart ferdig! Det er virkelig bøker man bare blir slukt inn i og plutselig har man komt over halvveis. Jeg hørt hørt utrolig mye bra om «bare en natt til» så jeg gleder meg til å begynne å lese den!

I dag har jeg fri og det er godt ettersom det er godt å ta seg litt inn igjen etter så mye reising. Så langt i dag har jeg bare slappet av, tatt en dusj, spist en god frokost og vasket litt klær. Men nå tenker jeg at jeg skal fortsette å lese de bøkene jeg har kjøpt. Det er litt vittig for egentlig har ikke jeg noe spesiell interesse for å lese bøker, men noen ganger finner jeg bøker som jeg virkelig bare blir helt dradd inn i og «skal bare lese ett kapittel til». Det er deilig å lese bøker sånn egentlig. Man kobler litt av verden og er i sin egen lille boble.

<3 i

MIN LILLE VENN

Kjære lille venn

Du er så liten,

Min lille venn

Du er nesten helt uviten

Du har hele verden for dine føtter,

Min lille venn

Snart skal du begynne og vokse dine røtter

Sitte dine spor,

Min lille venn

Her på vår store jord

På veien vil det nok bli skrubbsår,

men også mye latter

Min lille venn

Du vokser så fort

at vi ingenting fatter

Jeg vil alltid holde deg nær

Min lille venn

For du er for meg så veldig kjær

All lykke og lærdom ønsker jeg deg,

Min lille venn

Og husk du kan alltid spørre meg

<3 klem fra verdens stolteste tante og fadder

ON MY BUCKET LIST

Shark cave.
Dette har jeg sett på film og synes det ser så skummelt ut! Men jeg vil selvfølgelig prøve det. Man er altså inni en boks under havet hvor haiene svømmer rundt. Tenk så spennende å få kunne se haiene på så nært hold!

New York.
Jeg har alltid hatt lyst å besøke denne store, vakre og magiske byen. Jeg føler at New York er en plass alle passer inn og det er lov å ha store drømmer. Jeg vil våkne opp i en skyskraper med utsikt over hele byen og spise en god frokost sammen med mine beste venninner. Jeg vil bare kjenne på følelsen av å være i denne store byen.

Fallskjerm.
Dette er nok topp 5 på min bucket list. Om det er så det siste jeg gjør før jeg dør så skal jeg uansett gjøre det. Jeg har søkt litt rundt for å se hvor det er mulig å gjøre det, men prisen er ganske høy. Så når jeg har spart opp penger til det, så skal jeg bokstavelig talt hoppe i det! Tenkt dere følelsen når du hopper ut av flyet, mange hundre meter opp i luften. Man må føle seg så fri.

Sove i en Igloo.
Jeg vil til Finland å sove i disse igloene som har glass rundt hele seg. Jeg har nylig sett på en plass i Finland som heter Kakslauttanen. Søk på det så forstår dere. Jeg vil ligge der med noen jeg er glad i og se på nordlyset og bare snakke om livet.

Ha en betydningsfull samtale med en fremmed.
Dette sitter jeg så utrolig stor pris på. Jeg elsker mennesker som faktisk tør å åpne seg til andre mennesker, selv om man kanskje ikke kjenner dem så godt. Jeg snakker ikke om bare vanlig smal-talk men virkelig en dyp samtale med en fremmed.

Bli hypnotisert.
Dette fasinerer meg. Jeg forstår ikke hvordan det er mulig at kroppen går i en slags hypnose bare ved å høre på hva et annet menneske har å si. Jeg tror at dette er en ting som man må teste før man faktisk tror på det selv. Jeg har faktisk prøvd å hypnotisere meg selv via youtube videoer, men det funket dårlig. Så derfor vil jeg gå til en profesjonell å se om det virker på meg.

Være med på et TV-program.
Hvor kult hadde ikke det vært? Dette er noe som bare er gøy å ha på bucket listen. Tenk å få være med på Ellen Degeneres showet da? Herregud hvor fett. Jeg hadde ikke takket nei til det for å si det sånn. Om jeg først skulle vært på tv ville det vært for noe jeg hadde oppnådd. Det hadde vært det beste.

Gå i pride tog.
Jeg vil male meg på både ansikt og kropp og deretter gå i pride tog for å støtte at mennesker skal få være den de er. Jeg føler å gå i pride tog er en veldig fin ting, og selv om det er en liten ting så betyr det så mye. Jeg har sett videoer av dette på youtube og alle er så utrolig glad og det oser av glede av de. De ler og smiler og er bare seg selv. Noe alle burde være. Jeg vil gjerne være en del av dette.

 

 

-Hva er på din bucket list?

♥i

SANNHETEN OM MIAMI-TUREN

Hei! Jeg holder på å planlegge ferien min og har vært inne å søkt på ulike reiser til ulike destinasjoner. Plutselig kom jeg over billetter til Miami og da gikk jeg sykt flashback fra når jeg var på språkreise i Miami! Jeg begynte å mimre tilbake og se på bildene jeg tok der i fra. Jeg husker at jeg var så spent og det var min aller første reise helt alene! Det var første gang jeg tok et fly alene! Jeg får sommerfugler i magen når jeg tenker på det, for det var en så fin tid. Miami er virkelig en plass jeg skal tilbake til! Det er i hvert fall helt sikkert. Men jeg tenkte å fortelle dere hva som egentlig skjedde når jeg var i Miami. Jeg var ikke helt ærlig på bloggen skjønner dere.
 

Jeg hadde spart opp penger og fikk også god hjelp av foreldrene mine til å reise. Jeg er så takknemlig for at de lot meg dra. Jeg har et stort behov for å reise og det er jeg glad for at de lot meg utføre. Selv om det var helt til Miami! Så tusen takk for det<3 Dagen kom og jeg satt meg på flyet med retning Florida. Spent og litt nervøs. Jeg hadde to ukers ferie fra siste året på videregående ettersom det var påskeferie. Så jeg hadde bestilt reise for to uker, også skulle jeg hjem igjen til skolen begynte. Dagene bare suste forbi og hver eneste dag lærte jeg noe nytt. Til slutt kom departure dagen og jeg skulle reise hjem. Jeg gråt og gråt og klarte ikke å slutte. Det verste var å måtte si farvel til alle de vakre menneskene jeg hadde møtt under oppholdet mitt der. Jeg sa hadet til alle sammen og så kom uberen å hentet meg og retningen gikk til flyplassen. Jeg kom på flyplassen og gråt enda. Jeg følte meg ikke ferdig her. Jeg ville oppleve mer. Jeg ville ikke hjem. Hjertet mitt dunket så hardt. Jeg kom til flyplassen og sjekket inn bagasjen min og gikk til min gate. Så var det på tide å boarde. Jeg gråt fortsatt.

Jeg gikk mot check-in disken og i det jeg var på vei inn mot flyet, så såg hun damen som stod der meg rett inn i øyene og sa «sweety, whats wrong?» Jeg ble litt sjokkert og jeg braste ut i tårer og hikstret tilbake «I do not want to leave this place». Så tok hun meg på skulderen og såg meg dypt inn i øyene og sa «then stay». Jeg fikk selvfølgelig en ide her og tenkte at det skulle jeg gjøre! Hun hjalp meg med å få baggasjen min ut av flyet og ønsket meg lykke til videre. Jeg stresset enda mer nå. Flyet hadde gått, og jeg var igjen i Miami. Jeg kan huske at det ramlet en hel del følelser i hode mitt. Jeg var glad for at jeg ble igjen, men jeg var redd fordi jeg visste at jeg hadde gjort noe som jeg egentlig ikke skulle ha gjort, og jeg var stresset fordi jeg måtte finne en uber tilbake til skolen.

Jeg kom meg ut fra flyplassen og hadde akkurat ringt en uber som skulle hente meg. Jeg satt på kofferten min og ventet. Så kom uberen og jeg gikk inn i bilen. Uten kofferten. Jeg var fortsatt helt stresset og denne stakkars sjåføren fikk hele historien min fortalt ettersom jeg bare trengte å fortelle det til noen. Etter vi hadde kjørt i 4-5 minutter fra flyplassen så kom jeg på at jeg hadde glemt kofferten. Jeg ba sjåføren stoppe jeg jeg sprang ut av uberen, helt forvirret. Jeg lå igjen alt jeg hadde i hendene i uberen. Pass, mobil og lommebok. Så sprang jeg for å hente kofferten. Politiet hadde tatt kofferten min ettersom det er et faresignal at en koffert står helt alene uten eiger på en så stor flyplass. Jeg fikk kofferten tilbake fra politiet og da kom jeg på at jeg hadde etterlatt alt i uberen. Nå brøt jeg bare helt sammen og visste at jeg hadde tabbet meg ut. Jeg satt meg bare ned på bakken å hylgrein av fortvilelse.

 

Plutselig kom uberen kjørende tilbake. Heldigvis hadde jeg fortalt hele historien min, så kanskje han fikk litt medfølelse for meg, og da valgte å komme tilbake til meg med alle tingene mine. Nå hadde jeg både koffert, pass, mobil og penger. Så da kjørte han meg tilbake til skolen. Det var den beste følelsen å komme tilbake å springe i armene på de jeg hadde blitt kjent med. Jeg sjekket inn igjen på skolen og ble en uke til.

 

Morningen etterpå ringte min mor meg og fortalte at hun var komt på flyplassen i Bergen for å hente meg og lurte på om flyet mitt hadde landet. Nå fikk jeg helt panikk igjen. Jeg hadde jo ikke sagt i fra til noen hjemme! Jeg forklarte rolig til min mor at «ja, flyet har landet men jeg ble ikke med. Jeg er fortsatt i Miami». Hun trodde ikke på meg, og ba meg kjappe meg fordi hun ventet. Til slutt måtte jeg FaceTime hun for at hun skulle faktisk forstå at jeg hadde droppet flyet mitt og blitt igjen. Hun ble ikke så glad. Jeg gikk jo tross alt glipp av en hel uke skole i mitt siste år på videregående. Men dere – DET VAR SÅ VERDT DET. Den dag i dag ler vi av det, selv om det var veldig blandede følelser for både meg og min familie. Det resulterte i at jeg ble en uke lengre i Miami og fikk betale både fly og opphold den siste uken selv. Noe som er veldig forståelig, hehe.

 

I dag er jeg glad for avgjørelsen jeg tok, og jeg levde virkelig i øyeblikket. Jeg skapte mange fine minner på denne turen, selv om det var veldig spontane avgjørelser. Det er ofte de turene og øyeblikkene som er best.

 

♥i

5 WAYS TO MAKE YOU FEEL BETTER ABOUT YOURSELF

♥ Ta i mot komplimenter. Om du får en hyggelig kommentar en dag, så ta den til deg! For meg betyr det mye om jeg har en litt dårlig dag og noen kommer bort til meg å sier en hyggelig kommentar. Det kan være alt fra «så fin genser» til «jeg savner deg». Jeg sitter så utrolig stor pris på det, og det kan faktisk være med på å endre hvordan hele dagen min blir.

 

♥ Tenk positivt. Dette er lettere å si enn å gjøre vel og merke. Men om man våkner en morgen med innstillingen på at man skal tenke positivt, så løser det mye. Om du har mye du skulle fått unnagjort men egentlig ikke har overskuddet til å gjøre alt- så kan du heller tenke på følelsen du får når du faktisk blir ferdig og får alt à jour! For meg er det veldig viktig med positivitet rundt meg, og det er veldig lett å bli påvirket dersom noen rundt deg er positiv. Så begynner kanskje du også å tenke lysere tanker. Stay positive!

♥ Stol på deg selv. Dette punktet er SÅ viktig. Tro på deg selv. Tro at du kan få det til. Ha mål og strekk deg etter dem. Det er en enormt stor mestringsfølelse om du klarer å lære å stole på deg selv. Du er smart nok til å klare å finne en løsning på det, eller et svar på det. Du må bare ha troen. Dette er noe som tok lang tid for meg å klare å gjøre, og jeg jobber fortsatt med det, men herregud så godt det er når man faktisk tar et valg og stoler på seg selv.

 

♥ Gjør noe du er redd for. Dersom du gjør noe du er redd for og utfordrer deg selv, så vokser du som person og blir sterkere. «Face your fears». Følelsen av å først være redd men så trygg er fantastisk. Man utfordrer seg selv på så mange områder om man facer sine frykter.

♥ Ikke la noen fortelle deg hvem du er. Ingen kjenner deg bedre enn deg selv. Ikke la noen overkjøre deg ved å fortelle deg hva du skal si eller gjøre. Du vet best selv, så stå opp for deg selv og hev stemmen din. Ikke gidd å stå å krangle med en tulling. Du vet bedre, og det er du som har kontroll over deg selv.

 

 

♥ i

JEG KLARTE DET

Hei alle! Nå er jeg bare så glad! Det er så sykt hvor mye denne jobben utvikler meg som person. For bare to år siden hadde jeg hatet å måtte være den som snakket høyt i en forsamling med mange folk til stede. Men nå har jeg akkurat holdt velkomsmøte på sunprime hotellet vårt for en hel gjeng som nettopp ankom Gran Canaria. Jeg kjente at jeg var litt nervøs i dag tidlig når jeg våknet, ettersom jeg ikke har holdt velkomsmøte her på denne destinasjonen før. Men det gikk så fint! Jeg følte at jeg hadde mye informasjon å gi dem og hjalp til meg spørsmål som kom etterpå! Jeg kan ikke få sagt nok ganger hvor mye denne jobben har utviklet meg. Og det er jeg så glad for!

Jeg ville egentlig bare slenge med disse bildene av glade meg som føler meg så lettet! Nå er jeg virkelig i gang! Nå skal jeg kaste av meg uniformen for i dag også skal jeg spise tapas med teamet mitt <3 Så koselig!

Også en ting til dere!! Jeg er nå på 37. plass på blogglisten i hele Norge! Tusen takk dere! Fikk sjokk når jeg så det, men ble også veldig veldig glad. ihhh <3 Hadde blitt utrolig glad om dere hadde komt med litt tips til innlegg jeg kan blogge om, eller fortelle meg hva dere vil lese/se på bloggen!

Vi snakkes, gode dere!

<3 i

FAVORITES IN MY CLOSET

Hei! For noen dager siden var jeg i Las Palmas på Las Arenas på det store shoppingsenteret der å handlet litt nye klær. Det er evigheter siden jeg har skikkelig storhandlet og faktisk vært fornøyd med innkjøpet. Men denne gangen fant jeg så utrolig mye fint som falt rett i smak! Jeg tror at jeg har vært lei av butikkene i Norge, så jeg trengte noen litt nye butikker. Hvorfor er det sånn at i utlandet så har de komt «lengre» med moten enn i Norge? Alle butikkene var bare stappfull av de nyeste trendene og om jeg kunne, så hadde jeg seriøst kjøpt alt! Men jeg måtte så klart begrense meg litt og ikke bruke hele lønningen min med en gang, så jeg kjøpte bare noen plagg. Så jeg tenkte å vise de plaggene som jeg var mest fornøyd med! Og de er bare så fin på!

Bershka 25

Bershka 19

Stradivarius, tror jeg betalte rundt 20

Jeg kjøpte også en del andre underdeler, som skjørt og shortser osv. Men ville gjerne dele disse tre plaggene med dere! Gradene begynne sakte men sikkert å synke her i Gran Canaria så om ikke så alt for lenge da kan jeg endelig begynne å bruke jakke om kvelden! Gleder meg! Jeg vet ikke hvorfor men jeg synes det er enklere å kle seg når det er høst. Sommer da er det liksom bare en shorts og en topp eller kjole, imens på høsten da kan man ha fine jakker, sjal eller kule bukser! Jeg har en plan som jeg har tenkt litt på. Men som kommer til å bli dyrt. Det er at i løpet av sesongen min her på Gran Canaria så skal jeg fornye klesskapet mitt og prøve å selge de klærne jeg allerede har. Spennende! Alltid gøy med litt nytt!

 

I kveld skal jeg på IKEA som jeg har snakket om lenge nå. Men i kveld skal jeg endelig dit for å handle inn litt småting som mangler i leiligheten. Så nå skal jeg ta på meg bikini og ligge meg opp på taket å sole meg, så vi snakkes!

 

♥ i