Take me back

Heisann♥

 

Drømmer meg bort og gleder meg til sommeren når jeg ser igjennom disse bildene! Åhh, vil så gjerne tilbake. Men er glad at det går mot lysere tider nå, kjenner det skal bli godt! Sol, sommer, sene kvelder, varme, venner, latter. Gud, som jeg gleder meg! Skal forresten til syden i sommer en gang, så ser frem til det! Husk spørsmålsrunden HER, kom gjerne med flere spørsmål.

-Noen andre som savner sommer og sol? 

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE

Spørsmålsrunde


ja, jeg er gravid hold kjæft

 

Kjører igang en spørsmålsrunde. Spør meg om det du lurer på. Skal svare så godt jeg kan, klar ferdig gå!

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE

WHICH DRESS?

 
 
linklinklinklink

Heisann♥ Kom hjem fra knarvik for en stund siden. Jeg og Henriette reiste inn for å ta litt sol etter tentamen. Vi tok litt sol, også spiste vi også tok vi buss hjem igjen. Så nå sitter jeg her å ser litt på kjoler på nelly. For noen dager siden, bestillte jeg en rosa fin kjole som jeg var veldig fornøyd med og som jeg tenkte å bruke på ball og liknende. Men når jeg fikk den, var del for stor. Så jeg skal sende den tilbake, og heller retunere den med en annen, men må bare velge hvilke kjole jeg skal bytte den med. 

 

-Hvilke kjole synst du var penest?

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE

Varm i kulden


//TheNorthFace//


//Devold//


//KariTraa//

Heisann♥ Var på skjøyter med klassen i dag, og da er det viktik at man holder seg god og varm. Så her er det jeg kjøpte i går på salget. Frøs ikke hertfall! Var koslig å gå på skjøyter og grille idag. Vi fikk til og med sol! Jeg og jentene satt for det meste å drakk kakao og spiste kjeks, men vi prøvde oss i det minste på isen da.

 


bestegiiirlsa

-Har du vært på isen idag?

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE

baby its cold outside


søte sandramiii

Heisann ♥

 

Skulle egentlig publisere dette innlegget på lørdag, men klarte å gjøre noe feil når jeg skulle lagre det som utkast eller noe sånnt. Men bildene er hvertfall tatt på lørdag. Nå har vi komt halvveis i uka, og jeg er superglad for at mandag og tirsdag er over. De er alltid de verste to dagene! I dag reiste jeg inn til Åsane etter skolen. Det var nemelig 40 % – 90 % på all sportsklær fra Outletsdoor. Kjøpte meg noen nødevendige ting. Fleezgenser og boblejakke og litt sånn. Det er jo så kaldt ute! Har også hatt noen prøver og sånt denne uka, så har ikke oppdatert like ofte som vanlig. Kan se om jeg klarer å få vist dere hva jeg kjøpte idag i et innlegg i morgen. Tusen takk til Tina som har fikset header til meg! ♥

 

-Var du på salg i dag?

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE

HJEMME SPA

Heisann ♥♥

I dag hadde vi styrketrening isteden for håndballtrening, så ble godt utslitt. Når jeg kom hjem tenkte jeg å unne meg noe godt jeg tok jeg på meg ansiktsmaske og renset huden og laget DEN beste kveldsen etter en god treningsøkt. Fuktighetskremmen som jeg bruker på bena brukte jeg når jeg var i syden,så hvær gang jeg lukter på den, minner det meg om syden igjen ♥♥ Den er så god, og den dufter utrolig godt! Jeg fikk den av søstra mi, Marie, men den selges på lindex enda tror jeg. Anbefaler alle å kjøpe den. God fuktighet gir den også. Nå skal jeg legge meg, god natt søte lesere.

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE

OFF WE GO

Da er vi klare! Ha en fin lørdagskveld alle sammen ♥ 

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE

Lille fredag

Heisann♥

 

Nå har jeg akkuratt spist kvelds etter håndballtreningen, og nå sitter jeg å glaner på x-factor. I går reiste jeg inn til Radøy etter skolen og var der til kvelden, så fikk ikke tid å blogge da. Men koste meg myyyye ♥♥ Liker å kalle torsdager for “lille fredag”, hihi. Siden det ikke lenge til helg, og det skal bli godt med helg! I morgen skal jeg i 17-års dag til en venninne, så får se hvor mye blogging det blir da. Men skal se hva jeg får til. Ellers så skal jeg på nyttårsball på lørdag på vgs. Blir sikkert gøyt det, gleder meg. Morgendagen på skolen blir egentlig ganske chill. Vi får avspasering de 3 siste timene til en reklamefilm til musikken. Kan sikkert ligge videoen utpå bloggen når vi er ferdig med den, om det er greit for alle på gruppa mi. 

-Hva har dere gjort på i dag?
-Skal du på ball i helgen?

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE 

NELLYKJOLE

Her var det som var i posten! Noen av dere tippet rett. Verdens peneste kjole fra nelly!! Bildene ovenfor ble utrolig dårlig, fordi blogg.no ødlegger kvaliteten. Men dere ser dsa i det minste hvordan den er. Jeg kommer definitivt til å bruke denne kjolen ofte. Jeg betalte 299,- som egentlig er ingenting for en så vakker kjole. Den var litt kort, men jeg passer godt på at den ikke glir opp på rumpa eller ned på brystet, hehe. Kjolen kan du finne her

 

-Hva synst du om kjolen?

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE