Nå er jeg så lei!!

Hei! Åhh, nå er jeg så ufattelig lei, har ikke ord en gang.. Du vet når du er så lei av noe at du blir kvalm hver gang du ser det? Akkurat slik føler jeg det når jeg klikker innpå bloggen min. Jeg er så lei av designet mitt og headeren min at jeg spyr. Jeg er vell ikke alene. For dere som har fulgt meg en stund nå, så vet dere vell at jeg har hatt dette designet og headeren utrolig lenge, så dere er sikkert lei dere også. Jeg har planer om å kjøpe meg nytt design, men å lage header er noe jeg suger på, så det trenger jeg hjelp med. Så om noen av dere er flink med header og slikt, så gi en lyd – da hadde jeg blitt utrolig glaaad! Så jeg håper jeg får fikset det ganske snart.

Ellers så tenkte jeg å vise dere at instagram kontoen til eyecandywear postet et bilde av meg i går eller noe. Ble skikkelig glad fordi det er en bra side som mange følger! Jeg lå ikke ut bilde av bikinien på instagrammen min, men på bloggen min så det vil si at de har sett bikinien på bloggen min, wiii!

Håper alle får en bra dag, så snakkes vi! 

 

♥i

Min fine bikini

Hei fine du!

I dag tror jeg det er fint vær i hele Bergen! Det er fint vær her hjemme på Austrheim, og det har vært deilig med 25 varmegrader. Jeg benyttet anledningen å tok på meg bikinien min og gikk ut å lå meg i hengekøyen for en liten stund. Jeg tenkte å vise dere denne fine, nye bikinien som jeg nettopp kjøpte av min venninne Henriette. Hun kjøpte den HER, men passet dessverre ikke til henne. Så da var jeg kjapp å kjøpe den. Har lenge sett etter en slik bikini, men har aldri funnet en som jeg likte skikkelig. Men nå er jeg fornøyd med ny bikini. 

Nå skal jeg ut med jentene, så snakkes viii! Ha en fin dag snuppiseer♥

 

♥i

UTKANT 2015



Hei igjen! H e r r e g u d sier jeg bare. Jeg har hatt det så kanon gøy på festivalen i helgen. Utkant er det største høydepunktet i året og det gikk over på et blunk fordi dagene bare suste forbi fordi det var så gøy. Jeg, Sandra, Emilie og Andrea sov i telt fra onsdag til søndag og det ble gaaanske så bløtt i teltet de siste dagene siden det regnet ene dagen, men det stoppet ikke oss for å ha det gøy. Dersom dere ikke har vært på utkant, sier jeg dere bare- kom neste år!! Stemningen, folkene, alt er bare bra. Jeg synes alltid at lørdagen er best fordi da er det stappfullt av folk, de beste artistene og fyrverkeri om kvelden.

Som sagt i forrige innlegg, så er jeg ganske sliten nå. Men det hører vell hjemme når man kommer hjem fra festival. Jeg gleder meg allerede til neste år! Kanskje vi møtes hihi♥ 

(noen av bildene er lånt fra utkant HER)

♥i

Update

Hei! Så lenge siden jeg har i det hele tatt logget meg inn på bloggen nå. Har savnet å skrive til dere, men har også vært litt deilig om jeg får lov å si det. Uansett, det har skjedd sykt mye siden sist! Jeg har vært i Trondheim å besøkt familie som var veldig koselig. Jeg har også fått jobb folkens!! Endelig haha. Nå har jeg noe til å ta meg til om dagene og jeg får tjent egne penger, noe som jeg trenger. Jeg jobber på Rimi på Mastrevik Torg og stortrives der. Ellers så var jeg på utkant festivalen som var helt sykt gøy! Jeg sov i telt i fire dager, så det var utrooolig deilig å komme hjem til min egen seng i går kveld. Tenkte å vise dere et innlegg senere med bilder fra festivalen, om dere vil. 

Er koselig å se at mange av dere har vært innom bloggen min selv om jeg hadde pause. Jeg trengte en liten pause, men nå skal jeg prøve å være tilbake igjen så godt som jeg kan, så snakkes vii ♥♥

♥i

Tusenfryd

Tusenfryd – dagen er din!

Hei! Er det noen av dere som har vært i tusenfryd før? Jeg synes det høres og ser så utrolig gøy ut. All energien, spenningen og alle menneskene. Jeg elsker spenning og det jeg elsker mest av alt er å vite at jeg lever litt farlig. Derfor elsker jeg alleslags berg-og-dal-baner og karuseller. Det å ikke ha kontroll over noe, og bare la det gå som det går. Akkurat slik er det i berg-og-dal-baner og derfor liker jeg dem. Jeg hadde elsket å fått en tur til Tusenfryd med noen gode venner, det hadde virkelig vært toppen av sommeren! Om jeg hadde fått en tur til tusenfryd hadde jeg gledet meg mest til å tilbringe tid med gode venner på en slik plass! Å kjenne adrenalinet i kroppen og ha energi i kroppen fordi du vet du skal gjøre noe gøy. Det hadde toppet hele sommeren! For å besøke nettsidene deres kan du klikke på denne linken www.tusenfryd.no og der kan du lese deg opp og få mer informasjon og se flere bilder.

 

#ad #konkurranse 

 

♥i