30 DAYS OF YOGA

 

Hei og god lørdag! Jeg har i den siste perioden kommet helt ut av yoga-rutinene mine, og det merkes faktisk på både kropp og sinn. Så idag tidlig begynte jeg på en ny yoga-challenge som jeg skal forsøke å følge opp i 30 dager. Jeg fikk også masse inspirasjon til å komme meg på matten igjen etter gruppetimen jeg var på. Jeg følger “Yoga With Adriene” på YouTube og synes hun er så flink til å forklare uten at man alltid på titte opp på skjermen. Du finner kanalen hennes HER om det er noen andre som vil være med på 30-dagers challenge med meg 🥰

 

 

♥ingvildsætre

STUDIESTART

God morgen! I dag kom jeg meg for en gangs skyld opp tidlig ettersom jeg var påmeldt yoga-time. Jeg har nylig meldt meg inn i sammen hovedsaklig for å gå på gruppetimer for yoga. Jeg har trent yoga selv lenge nå, og er redd for at jeg har lært meg selv “uvaner” så da kan det nok hjelpe å ha en instruktør som kan vise og rette litt på meg☺️ Det var også veldig gøy å gjøre det sammen med andre og være rundt nye mennesker med samme interesser! Det er absolutt noe jeg kommer til å fortsette med og gleder meg til.

 

Det passer også veldig godt med tanke på studiene mine dette semesteret. Jeg har ikke skrevet det her på bloggen, men jeg fikk faktisk tilbud om utveksling til Hawaii, men takket nei ettersom jeg faktisk var mer giret på å studere disse to fagene! “Østlig psykologi, meditasjon og mindfulness” og “Positiv psykologi og livskvalitet” er de eneste to fagene jeg skal ha frem til sommeren, og det passer meg midt i blinken! Under korona har jeg fått stor interesse for egen velvære og “vårt indre” som tanker og følelser, og er derfor veldig motivert til å lære om disse fagene.

 

Jeg er også veldig glad for at det finnes “positiv psykologi” fordi når vi snakker om den tradisjonelle psykologien tenker man gjerne på forebygging og behandling av angst, depresjon og traumer. Hvorfor er det ingen som snakker om alle de positive følelsene vi mennesker kjenner på? Som glede, takknemlighet, kjærlighet, interesse, tilfredshet og inspirasjon? Jeg er i hvert fall veldig motivert til å lære disse fagene!

 

♥ingvildsætre

Musée du Louvre

   

Å spasere rundt i et så stort museum som Louvre, var spennende. Også litt rart. De meste av både skulpturer og malerier er jo flere hundre år gammelt og det fascinerer meg hvor godt tatt vare på det er blitt. Heldigvis. Jeg synes historie fort kan bli tørt å bare lese fra en historiebok på skolen, men det å faktisk gå i slottet hvor Napoleon bodde og se det første maleriet av solkongen, var en helt annen opplevelse. Ikke alle klasserom har 4 vegger😊 En liten funfact som jeg leste og tok med meg fra museumet var at det å “pose” og ha hånden på hoften før man skal ta et bilde, kommer fra solkongen, Ludvig XIV. Da han skulle bli malt for første gang, valgte han å plassere hånden på hoften sin, og etter det ble det en kongelig bevegelse. Det er morsomt, for det gjør vi jo fortsatt den dag i dag. Litt av et mote ikon, eller hva?

 

 

Skulpturene var så detaljert at det var nesten skummelt. Litt av et talent de hadde på den tiden. Maleriene synes jeg også var spennende å studere. Ettersom jeg liker å male og tegne selv, oste det av inspirasjon etter besøket. Mange av verkene i museumet ble laget under den franske revolusjonen, og jeg synes det er interessant å tenke på at i denne tiden var folk også mest kreativ. De hadde mye på hjertet, og uttrykket dette gjennom kunst. For er det ikke under usikre tider man har mest man vil si? Kanskje det er noe man kan relatere til i dagens samfunn. Vi lever ikke akkurat som de gjorde under den franske revolusjonen, men vi lever i et samfunn hvor ting er i ferd med å endre seg. Kanskje midt i den teknologiske revolusjonen? Sosiale medier, digitalisering, falske nyheter og kunstig intelligens. Det er jo tross alt vi, folket, som bestemmer utfallet. Så hvordan drømmer vi at verden skal se ut i fremtiden?

 

♥ingvildsætre

MUSICVIDEO RELEASE

I går slapp endelig musikkvideoen til Nikolas og Marius. Jeg synes resultatet ble bra, men aller gøyest var faktisk selve innspillingen. Det er lenge siden jeg har filmet og redigert videoer, men jeg kom heldigvis fort inn i det, selv om jeg enda har mye å lære. Vi kommer nok til å spille inn flere musikkvideoer i fremtiden, ettersom vi hadde det sykt morsomt sammen. Noen dager var iskalde og andre dager gikk kameraet tom for strøm så nå føles det bra at vi endelig har fått et sluttprodukt. Gøy var det i hvert fall, og det overrasket meg hvor flink og avslappet Nikolas og Marius var foran kameraet♥

 

Jeg vet at de begge sitter stor pris på alle som deler og hører på musikken deres, så derfor vil jeg nå ut til dere og spørre om litt hjelp. Bare tenk hvor gøy det hadde vært om to striler fra lille Kaland plutselig hadde slått igjennom! Jeg heier i hvert fall på dem fra sidelinjen og ser at dette er noe de virkelig liker. De inspirerer hvert fall! Enig?

 

 

♥ingvildsætre

BALCONY BREAKFAST

 

♥ingvildsætre

EIFFEL TOWER


 

♥ingvildsætre