Pizza og sol


meg, Sandra, Frida og Eli Marie

Ivan, Eirik, Daniel og Torstein

Hei! I går skulle jeg, Sandra, Torstein og Ivan til Åsane for å spise ilag. Så møtte vi plutselig Eli Marie, Daneil, Frida og Eirik. Så da ble vi plutselig en hel gjeng som spiste pizza på Peppes! Det var koselig, men haha vi satt på den minste peppes resturangren jeg noen gang har sett. Jeg ville egentlig på Dolly, fordi jeg synes de har myyyye bedre pizza der, men de andre ville på peppes, så da ble det peppes. Etter vi hadde spist shoppet guttene litt, imens vi jentene tok sol hihi. Vi var også rett innom horisont senteret, som jeg fortsatt går meg vill i. Har vært det mange ganger nå, men klarer aldri å lære meg hvor butikker er osv. Men uansett der kjøpte vi god og frisk smoothie. Var en fin dag med gode folk! 

 

-Hva gjorde du på i går?

 

♥i

Lykke for meg er

å nå mine egne mål

å vite at jeg har familie som er glad i meg

å ha gode venner

å gå nede i fjæren å vasse

å gå på en bra fest

å kjøre berg og dal bane på tivoli

å være spontant

å få nye, gode vennskap

å gjøre det bra på en prøve

å gjøre noe som gleder andre

å ikke ha alarm på til neste morgen

Hva er lykke for deg?

 

♥i

All day I dream about summer

Hei! Elsker, elsker, elsker det nye undertøyet de har fått inn på bikbok. Jeg kjøpte det i går, og det minner meg om Calvin Klein undertøyet. Det er helt sykt behagelig å gå i, det var billig og det ser smashing ut. Hva er vell bedre enn det? Jeg er i hvert fall fornøyd med kjøpet. Passet også veldig godt at det stod “all day I dream about summer” hehe, pretty much. Nå sitter jeg på badegulvet å blogger, hehe standar. Skal snart ut med Maria, som nettopp har fått lappen!! Så hun kommer å henter meg ganske snart. Håper alle får en fin dag! Nyt solen

 

♥i

Hair and nails

Hei! Tenkte å snakke litt om hår og negler. Jeg elsker, som dere sikkert vet, å ha farger eller manikyr på neglene. Jeg liker å ha stelte negler, og jeg føler at det gjør siste “piffen” på antrekket. Svart neglelakk synes jeg er dritkult! Men har hatt det en stund nå, og da er det godt med en forandring. Forrige uke var jeg på lindex å kjøpte falske negler til en fest jeg skulle på. Jeg likte de kjempe godt, og de ser faktisk ekte ut. Egentlig så liker jeg ikke å gå med falske negler fordi det er så stress og ubehagelig, men denne gangen kjøpte jeg noen som var korte. De så for det første ekte ut, og de holder lenge. Nå har jeg hatt på mine siden torsdag i forrige uke, og de henger fortsatt på! 

 

Ogsåå kan jeg si at jeg endelig har fått hår til rumpen!! Herregud, det vokser så fort. Føler ikke det er lenge siden jeg klipte meg selv(!!) til skuldrene i fjord sommer. Jeg er veldig heldig med tanke på det at det at håret mitt vokser fort ut igjen. Derfor er det ikke så trist å klippe meg, hehe. Men er en del som har spurt hva jeg gjør med håret mitt og hva jeg bruker i det. For det første så var jeg utrolig dårlig på å kurere håret mitt før, men så fikk jeg hårkur av tanten og onkelen min til jul, og den er jeg kjempe fornøyd med! Jeg bruker Maroccan Oil, og prøver så godt jeg kan å ta hårkur en gang i uken. Jeg gjør ikke så mye mer med håret med tanke på kur, enn den hårkuren og oljen. Anbefaler virkelig den hårkuren til dere!

 

Håper alle har hatt en fin dag! Jeg har vært i Åsane i dag å kjøpt bursdagsgave til søsteren min, og selvfølgelig shoppet litt til meg hihi. Kan vise dere hva jeg har kjøpt i morgen. Nå skal jeg se frikjent, vi snakkes! 

 

♥i

Min helg

Hei alle! Helgen er over like fort som alltid og en ny uke er på vei. Har ikke oppdatert dere i helgen, men jeg får heller gjør det nå. På fredag var jeg som sagt på bursdagsfest på Lindås. Er alltid like spennende å feire noen. Var en koselig kveld med mange gode folk. På lørdag var jeg i 20 årsdag i Knarvik, men gikk hjem tidlig siden jeg skulle opp i konfirmasjon til fetteren min i dag tidlig. Jeg var hjemme i 2 tiden, sov litt så opp igjen klokken 6 om morgenen. Jeg var derfor helt sykt trøtt i dag tidlig, og ikke nok med det – men da skulle jo bunaden på og 3 timer biltur. Men det fikset seg da jeg fyrte på litt musikk når jeg sminket meg og våknet litt. Var en fin konfirmasjon med mye god mat hihi. 


Fine mamma og Linnveig

Nå har jeg endelig fått bunaden av. Er alltid like deilig å hive av seg bunaden og rett i koseklær etter en lang dag i bunad. Nå kjenner jeg at jeg er veldig trøtt etter dagen, eller hele helgen egentlig. Blir nok tidlig kveld på meg, slik at jeg er uthvilt for praksis i morgen. Håper alle har hatt en super helg!

 

-Hva har du gjort på i helgen?

 

♥i

Siden sist


Godt å få mamma tilbake fra Molde, så da ble det kvalitetstid med verdens beste 

Heisan! Wæ, nesten en uke siden sist jeg blogget! Jeg føler jeg har sånne perioder der jeg er flinkere enn andre ganger. Nå er jeg inni en periode der jeg ikke er så flink, men skal prøve å få snudd det! Prøveeksamen gikk supert og jeg er veldig fornøyd med den! Ellers så hadde jeg en bra helg som slo meg helt ut på alle mulige måter, så tenkte at jeg skulle ta det rolig denne helgen, men i morgen skal jeg og jentene ut igjen å feire en venninne, jippii! 

 

Jeg har forresten kjøpt meg mange forskjellige ringer, som dere ser oppenfor på bildet til venstre. Jeg elsker å piffe opp antrekk med smykker, ringer osv. Kjolen på bilde til venstre gikk jeg i fra :(( Den var veldig fin, men kanskje ikke helt meg. Tror heller ikke jeg hadde brukt den så veldig mye. Det er temafest i morgen, der alle må kle seg i svart, hvitt eller sølv. Så jeg tror jeg kjører på med alle fargene! Har også kjøpt meg nye sko, som er sååå fin! Jeg er helt forelsket, og gleder meg til å bruke dem! Definitivt de nye favoritt skoen mine. I dag har jeg ikke gjort på noe som helst, ettersom jeg har blitt syk. Har fått halsbetennelse og er sykt hoven i mandlene/halsen. Skulle egentlig på tur med klassen idag, men kunne ikke bli med siden da hadde jeg nok bare blitt verre. Hadde gledet meg til turen også:( Menmen, det kommer nok flere nå som sommeren nærmer seg. Jeg var en tur innom Knarvik hos legen idag, så nå går jeg på antibiotika, så blir jeg nok bedre!

 

Vi blogges!!

 

♥i

Weekend, wine and water

Linnveig, meg, Kristin, Lisa og Julianne



Heisan! I går kveld hadde jeg egentlig ingen planer siden de fleste var opptatt med sitt, så tenkte at jeg skulle ha en rolig fredag hjemme. Men det blir jo aldri til en rolig fredag med meg hehe. Søsteren min, Linnveig, hadde besøk av noen jenter og de satt i stampen å vinet seg litt og koste seg. Når de spurte om jeg ble med, var jeg ikke vanskelig å be, så jeg hev meg oppi med de og badet og drakk vin til sent på kveld. Var utrolig koselig fordi når det begynte å bli mørkt ute, så lyste fargelysene i stampen så det var utrolig fint. Senere på kvelden dro vi videre, og jeg hadde det gøy hele kvelden. Vellykket fredag!

 

Håper alle hadde en fin fredag! Vi blogges

 

♥i

Sunshine in my hair

Bukse bik bok Topp H&M Skjorte only Sko H&M Solbriller H&M

 

Hei igjen! Det er så fint vær i dag, så det suger å sitte inne å pugge hele dagen. Nå har jeg pugget til prøveeksamen i flere timer, og føler meg helt ok forberedt til i morgen. Det er mye å huske, og det er mye stoff å gå igjennom så alt kan jeg ikke nei! Men det får gå som det går i morgen, så er jeg fornøyd uansett, fordi jeg har gjort mitt beste ihvertfall! Bedre en det kan jeg ikke. 

 

Åh, det er blå himmel, kveldssol og grei temperatur ute. Vi er faktisk i slutten av april folkens! Det er snart mai, og er faktisk sykt nærmt sommeren! Det har gått så utrolig fort fra januar til nå. Månene bare flyr forbi! Nå håper jeg at siste delen av skoleåret går like fort. Plutselig er det sommerferie, ååh så jeg gleder meg. Det tipper jeg nok at jeg ikke er alene om. Vi har forresten fått i gang igjen badestampen vi har ute i hagen, så nå er den varm og god. Merket spesielt i vinter at det hadde vært godt å sittet seg i stampen noen kvelder, men det gikk ikke siden den var ødelagt da. Men nå kan jeg ta meg et bad i stampen når jeg vil hihi. I sted når jeg var ute å sjekket hvor varm den var, viste målestokken 40 grader! Åh, skal bli godt med et bad i helgen ja!

 

Nå skal jeg ha meg litt mat, ettersom jeg glemmer å spise når jeg pugger. Tenkte å spise litt mat imens jeg ser på bloggerne, også skal jeg pugge litt mer sånn at jeg har det meste på plass til i morgen! Håper alle har hatt en fin dag. I morgen er det fredag, jippi, hold ut- snart helg!!

 

♥i

Morgenstund og eksamenpugging


Hei og god morgen! Eller skal jeg si god dag hihi. Jeg sov lenge i dag, ettersom jeg har fri idag for å ha en studiedag hjemme for å pugge til prøveeksamen som jeg skal ha i morgen. Stod opp i 12 tiden, spiste litt frokost, tok meg en kopp te og nå sitter jeg med kjøkkenbordet for å øve litt til morgendagens prøveeksamen. Hele dagen i går på skolen gikk til forberedelser til morgendagen. Eksamen på barn og ungdoms linjen som jeg går på, består av rollespill og deretter høring. Rollespillet er på plass, ettersom jeg fikk øvet mye på det i går. Det eneste som gjenstår nå er høringen som jeg skal ha etter rollespillet. Den gruer jeg meg mest til, siden den teller mest. Om jeg øver nok i dag, så skal det nok gå helt fint!

 

Nå må jeg tilbake til puggingen, så kommer jeg kanskje med et innlegg senere i dag om jeg får tid. Håper alle får en fin dag

 

♥i

En liten påminnelse til dere

Heisan♥ Jeg var klar for ny uke og nye innstillinger når mandagen kom, men plutselig ble jeg utrolig kvalm og dårlig mandags morning, så jeg fikk ikke den beste starten på uken. Men selv om ikke jeg fikk den beste starten, så vil jeg at dere skal få det! Kom over dette bilde og tenkte jeg ville dele det til dere. Det er 12 “påminnelser” for at hverdagen kan bli bedre. Elsker slike bilder! Føles som en liten motivasjon i hverdagen. Nå skal jeg straks spise middag også skal jeg ta meg en dusj. Når man ikke føler seg helt bra i formen, så hjelper det faktisk ofte med en dusj slik at man føler seg fresh. Det har faktisk mye å si. Jeg føler meg heldigvis litt bedre nå, så håper og tror jeg klarer å komme meg på skolen til i morgen. Denne uken er det viktig at jeg er på skolen, fordi jeg skal ha prøveeksamen og mye forberedelser og slikt. Ønsk meg lykke til!

 

♥i