TODAY

Hei!

Skal ete litt mat no etter eg kom heim fra skulen. Pizzaen er i ovnern, så litt tv også puggings på naturfagprøve til eg skal på håndballtrening. Gøy dag, ikkje sant? Eg vil bare sei at eg har ikkje så veldig masse å blogge om no for tiden, så eg lurte på om deke har noken ideer? Eit spesielt tema? Noke deke lurer på? Ja, you know. Har lite inspirasjon akkuratt no for tida. Så hadde blitt glad om deke hadde komt med ideer eller forslag.

-ideer til blogginnleg? no er det pizza, så SNAKKEST, IBS.

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN

Hallo!

Her kommer dei forsinka svarene på spørsmålsrunden. Blei ikkje video, klare aldri å få til sånn film greier. Skal svare så godt eg kan!

Hvem er du mest med på laget ditt? (treningene) – eg er stort sett med alle på håndballtreningene våre. Føler ikkje at det er grupper som blir delt opp egentlig, og det er bra! Som oftest når me skal gå 2og2 ilag, går eg og Frida ilag. Men liker alle sammen like godt.

kem vil du si er de 3 beste på laget ditt? (håndball) – årk, den var vanskelig! Synst alle har forbedra seg veeeldig masse det siste halvåret. Så eg klarer ikkje å velge ut 3 stykker. Sorry visst det ikkje var det svare deke ville ha, men det blir for vanskelig å velge ut 3 stykker! Hadde du klart det? …. 🙂

Hva skal du i helgen?– i helga skal eg og sandra på kurs som me blei meldt på av skulen. FRISTIL heite kurset. Kurset handler om å være rusfri. Altså uten alkohol, røyk snus og liknende. Me får fri torsdagen også er me det til søndag. Kurset arrangeres nermt flesland. Gleder meg sjukt! Mange 9. klassinger som skal være med.

 

kor gammal er du ?–  Eg er 14 år. Eg blei 14 i fjor, 97-kull. Eg har altså bursdag 17. november.

 

Hva liker du med deg selv og hva liker du ikke? – Eg har heldigvis klart å lære meg til å ikkje bli såret av misunnlige folk som snakker bak ryggen min. Det liker eg med meg sjølv. Eg liker også at eg står for det eg seie og gjer. Har eg gjort noke, så har eg gjort da, og kan ikkje spola tilbake. Eg missliker at eg har fått myyyye dårligere kondis det siste halvåret. Og akkuratt no så missliker eg HÅRET MITT….

Noe du vil forandre på med kroppen din? – Selfølgelig, ja. Ingen eg kjenner er fornøyd med kroppen sin. Eg kan lage ei heil liste, men har lært meg å godta meg sjølv for den eg er og korleis eg ser ut, sjølv om ikkje alle godtar meg for det……..

Du er høy, synst du det er positivt eller negativt? – positivt for det meste. Sjølv om eg føler meg som eit stort troll når eg er med folk som er lav. heheheh..

Kem er den kulaste vennina til søstra di? hahah, søtinger <3 Eg synst Caroline Pedersen og Victoria Wisnes. Kule folk! 😀 klarte ikkje å velga berre ein…

Hva gjør du akkuratt nå, utenom data? – hører på denne sangen –> http://www.youtube.com/watch?v=VPUdMY6EsX0, gadd ikkje ligge sånn HTML drit. Ellers sitter eg på kjøkkenet og snakker med folk på facebook.

Hvem var den første du kysset? – har ikkje peiling, var liten sikkert så husker ikkje :pp

Hvem er den kuleste venninna til søstra di? carro tell ikkje – hahahahah, deke e lika kule og greie og tøffe og alt! ;*

Hvor mange søstrer har du? – Eg har 3 nydlige søstre som eg er super glad i!

Hva har du tenkt å søke på etter ungdomsskolen? – Eg trur eg skal gå idrettslinje med håndball som hovudsport, ellers skal eg gå studiespesialisering (vetsje korleis eg skrive daa)

Har du dyr? Mange? – Eg har ein hund, mimmi. Verdens søteste!

Hvordan klarer du å få sminken din så fint? – For det første: TUSEN TAKK for det! Pleier berre å sminke meg normalt, ikkje for masse, for ellers ser det ikkje naturlig ut. Synst ikkje fine jenter burde ødelegge sitt pene fjes med alle dei tonnene med sminke. Når eg skal ut elns pleier eg å sminke meg litt extra, men fortsatt naturlig 🙂

Kan du lage en sminkevideo? – Eg er ikkje så god på video og filming, men kan prøve en helg er kjeder meg sjukt eller noke. Kan vartfall prøve, men lover ikkje noke.

Hvor får du inspirasjon til å blogge? – Eg leser dei nyeste innleggene på blogg.no, der får eg ein heil haug med inspirasjon. Ellers så leser eg toppbloggerene i Norge. Av og til berre kommer eg på ting eg føler for å blogge om.

Hvem er forbildene dine med tanke på klær?( noen spesielle, modeller, kjendiser ect..) – bik bok, heh! egentlig ingen spesiell person, bruker det eg liker.

Hva liker du å gjøre på fritiden? – være med venner, spille håndball, trene, høre på musikk og blogge.

Hvem ser du opp til? – Søstrene mine!

-Ikkje så veldig spenndende spørsmålsrunde, men hadde berre spørsmålsrunde fordi eg ikkje hadde så veldig masse anna å blogge om. Håper du blei fornøyd med svarene!

-Tusen takk for mange fine kommentarer forresten! Får enda meir lyst å blogge når eg får kommentarer! Thaaank’s! 😀


gingerpoweeer…

-snakkest!♥

30.01.12

Hei!

Kom akkuratt heim fra møte medungdomsrådet etter skulen. Har hatt ein grei dag så langt. I dag er det mandag, så det er heldigvis ikkje så lenge til det er helg for meg. Eg får helg på onsdag. Blir digg! Eller det er ikkje akkuratt “helg” fordi eg skal på “JUVENTE” helg visst du veit ka det er. Mange 9. klassinger fra hordaland skal trur eg. Gleder meg. Men får vartfall skulefri!

No tenkte eg at eg skulle pugge på naturfagprøve som er på onsdag. Vil få god karakter, så eg får berre pugge. Svarene påspørsmålsrunden kommer kanskje i kveld. Får sjå ka eg orke, men håper på å få den ferdig i løpet av dagen. Kan fortsatt komme med spørsmål her. BLIR GLAD FOR SPØRSMÅÅÅL :-DD

what does not kill you, make you stronger <3

love this song!

Gullhår….

Hei!

Føler ik for å blogge idag. Er døds trøtt etter håndballkampen. Eg har farget håret mitt i helga, og eg angrer sjukt. For å si det sånn så blir nok gullhår mitt nye kallenavn. Angrer sjukt!!!

Sånn ser det ut no;

sånn var det før:

Savner VIRKELIG det gamle håret mitt..

-snakkest, GULLHÅR.

Anbefaling

Hei!

Du har sikkert prøvd ein bruningskrem eller bruningsspray for kroppen som ikkje virker stort. Det har eg også. Er egentlig litt lei av det. Derfor har eg kjøpt ein krem fra DOVE- summer glow. Den gjør deg brun etter 2-3 timer. Når du dysjer går den egentlig bort, men den erveldig god fordi. Eg har smurt inn heile meg med den. Og eg er godt fornøyd. Anbefaler virklig å kjøpe den. Eg kjøpte min for 1 år siden på H&M, men den er fotsatt like god. Den lukter også veldig godt og lukten minner meg om sommeren. Stor anbefaling!

før:

etter:

Eg likte bruningskremen godt, men den varierer sikkert fra person til person.

-første anbefalingen på bloggen min, ka synst du?

-IBS

INNKJØP

hei du!

I dag var eg i Åsane på “shopping” etter skulen. Handla ikkje sånn masse, fordi eg fant ikkje så veldig masse, men kjøpte noke av det eg likte. Eg var ilag med Sandra, Eli Marie og Charlotte. Har kost oss idag også! No har eg og sandra akkuratt komt heim fra bussturen fra Åsane, så no sitte me på badet hos meg å blogger, heh! Her er det eg har kjøpt i dag:


//”bilde” fra Kremerhuset til pynt på rommet- 75 kr //


//armebånd fra cubus – 19 kroner!!! //( egentlig pris 200)


// shampoo og bodyspray fra cubus – 19 kr // egentlig pris 200.


//fint langt smykke fra cubus- 19 kr.// egentlig pris 100.


//genser fra bik bok – 299// kjempe mjuuuk


bloggings på badet, standar, heh


søtt altsååååå

-synst om innkjøpene??

.-IBS

SNART HELG

HEI!

Har hatt ein kjedlig dag i dag, ikkje meir å sei. Men no er det berre ein dag igjen, så er det helg. Gleder meg, er så lei allerede av skolen. Jaja, blir deilig med helg altså. Sikkert ikkje berre eg som synst det. Har matteprøve i morgen, så dagen i dag har gått i pugging med Sandra. Kjedlig. Får håpe det går bra, skal vartfall gjøre mitt beste. Vil virkelig forbedre karakteren min i matte. Men ikkje alle kan være genier, sant?


JUST SMILE! PEACE.


fint, heh. nei

Sorry for kjedlig innlegg, men blir ikkje gøye innlegg når det ikkje skjer noke.. blir bedre i helga, fordi då skjer det faktisk noke, hah! NO LEGG EG OG SANDRA OSS. MÅ PUGGE LITT FORMLER TIL MATTEPRØVEN FØRST, BLIR GØYT!  heh, nei.

ka blogger du om dersom det ikkje skjer noke i hverdagen din? går tom for ideer….

-IBS

Dagen i dag som bilder

Hei!

Tenkte eg skulle skrive om dagen i dag på ein ny måte. Håper du liker det!

Det her våkna eg til…..

 

Etter skulen blei Sandra med meg heim, me koste oss!

Me spelte eit kjempe gøyt brettspill i fleire timer, var super gøyt!

Sånn ser det ut:

Så lagde me gooode brownies, mesterkokene! (posepakke) heh!

I ovnen, jummyyyy

Så pugga me litt på matteprøven som me skal ha på fredag….

Etter det, såg me på Hotel Cæcar, fuuuun!

Og no overnatter eg hos Sandra. Skal tidlig opp på skulen i morgen, så natta!

-Ka synst du om den nye “vrien” eg skreiv om dagen min på?
-Synst om bildene?

-IBS, SNAKKEST!

Outfit

Hei!

No har eg nettopp ete etter eg kom heim fra skulen. Har ein stor norskprøve i morgen, så eg skal pugge på den til eg skal på håndballtrening. Husk spørsmålsrunden –> her .


//hals- vero moda (?)// genser- cubus// singlet-cubus// buske- only// øredobber- cmyk //

Då begynner eg å pugge litt! Snakkest !

-første outfit bilde eg har hatt på bloggen., synst?
-blir suuuperglad for om du kommenterer! er ikkje gøyt å blogge om eg ikkje får respons.. så komaan 😀

-IBS

spørsmålsrundeeee

Hei!

Tenkte eg skulle ha spørsmåls runde. Spør meg om det du lurer på, eg svarer på det meste. Det blir kanskje på video, men då kommer ikkje svarene før til helga. Er ikkje alltid like gøyt å høre om hverdagene til folk, så derfor tenkte eg å ha spørsmålsrunde.

Visst det er noe annet du vil eg skal ha med på spørsmålsrunden, så bare si ifra. Will do my best!


//bildet er tatt på julaften//

Du spørr, eg svarer! Så bare til å spørre.

-INGVILDBOLSTADSÆTRE