summernights ‘n sunsets

De siste dagene har jeg vært mye ute i varmen og sett enormt mange fine solnedganger. Det har vært så fine sommerkvelder og lyst og varmt til langt på natt. Jeg lever best på sommeren og humøret mitt endrer seg til det positive med en gang det er sol og lyse kvelder. Det vet jeg at flere kjenner seg godt igjen i. For hva er egentlig bedre enn å sitte i grillhytten med dine bestevenner til langt på natt eller å være ute i båt og bade og se på solnedgangen fra en holme? Det er ikke mye som topper det, spør du meg.

 

Jeg blir så tankefull og reflektert når jeg ser solen forsvinne sakte ned i det fine havet. Det er en deilig følelse. Og flere solnedganger skal det bli! Sommeren har jo bare akkurat startet. På torsdag drar jeg til Nord-Norge på «backpacking» med venninnen min Frida som jeg kjenner fra Hellas og vi skal besøke Lofoten, Henningsvær og litt andre vakre plasser i området. Jeg kjenner at jeg klør i fingrene for å se og oppleve mer nå som jeg har vært lenge på samme sted. Jeg har også lenge sagt at jeg vil ha en sommerferie i Norge for å utforske og se alle de vakre stedene som finnes her i landet! For herregud så vakkert det er. Om det er noen som har vært i Nord og har noen «must see» plasser så skriv gjerne til meg!! Sitter stor pris på alle forslag! Jeg og Frida har en del planer for turen, men kjenner jeg oss rett så kommer vi til å ta det litt som det kommer. Vi vet i hvert fall at vi skal padle kajakk, surfe og ri på hest i solnedgangen. Vi skal sove i hengekøye og telt hele uken! Jeg gleder meg!

♥ingvildsætre

90’s vibes

 

Hei! Nå har jeg endelig fått bildene fra mitt forrige engangskamera. Jeg synes bildene ble så kul, og kommer definitivt til å fortsette å kjøpe disse engangskameraene. Det er enormt gøy å ha med seg på fest! Jeg synes det er en sjarm i at man bare kan ta bilde en gang. I det øyeblikket. Man fanger virkelig de gode øyeblikkene på bare ett bilde.

 

♥ingvildsætre

less is more

Me today.

♥ingvildsætre

 

Sushi n kayak

Hei! Herregud for en nydelig dag. Hvem trenger å reise til varmere strøk når vi har rundt 25 grader og stekene sol tilsammen med vakker natur rundt oss? Ikke jeg. Jeg merker at det er mye enklere å generelt være i Norge når det går mot sommer og solen skinner. Det gjør noe med humøret!

 

Jeg hadde fri fra jobb i dag, men valgte å stå opp i 7 tiden for å være med Sandra til Åsane å levere Liam i barnehagen. Når vi først var i Åsane tok vi oss en god frokost sammen også fikk jeg også levert inn kameraet mitt slik at jeg får tilsendt bildene som jeg tok med engangskameraet for en stund tilbake. Jeg gleder meg til jeg får resultatet, og vil selvfølgelig dele bildene med dere!

Etter vi hadde gått litt i Åsane, dro vi hjem til Sandra og spiste lunsj og var litt ute i solen. Vi fikk begge skikkelig sommerfølelse og det var så deilig! På vei hjem hentet jeg to kajakker og de står nå klar for bruk, så om litt skal jeg og Sandra ha oss en liten kveldstur i kajakkene. Gledes ♥

 

♥ingvildsætre

Terapi

Hei! Himmelen er blå, solen steker og fuglene kvitrer. Vi går mot en så fin tid nå, og jeg gleder meg til å faktisk ha en norsk sommer ute på landet. Om noen uker så har jeg ferie og de dagene skal jeg absolutt utnytte og prøve å få mest ut av! Det er faktisk så utrolig deilig at jeg er ferdig kl. 15 hver dag, og spesielt når det er så fint vær! Da får jeg mer ut av dagen og kan nyte det fine været. I dag etter jobb tok jeg med meg madrassen min og låg jeg meg ut på balkongen og leste litt bok, også hørte jeg også litt podcast. Terapi for sjelen! Jeg begynte nylig på en svensk ny podcast som heter “sweet but psyco” og den ligger faktisk på Spotify. Jeg gleder meg til å høre de andre episodene! Jeg håper alle får en fin kveld!

 

♥ingvildsætre

Snaps from Skiathos

 

Hei og god helg! Jeg ville så gjerne vise dere noen snaps som poppet opp på SnapChat minnene mine. Det er allerede rundt ett år siden jeg reiste til Skiathos og tiden har gått så utrolig fort! Er det en destinasjon jeg har som min favoritt, så er det sjarmerende Skiathos. Det er en plass jeg virkelig anbefaler å reise som både par, venninner og for familier. Det er en så liten øy, men den har så mye å by på. Hvite strender, krystallblått hav, fantastiske mennesker, vakker natur, gode lokale restauranter – listen er lang. Jeg drømmer meg litt bort om dagene i alle disse bildene og videoene. Når jeg ser tilbake så ser jeg også hvor utrolig heldig jeg er som får reise og oppleve så mye og møte så mange mennesker!

Når jeg ser tilbake på dette, så kunne jeg også på en måte ønsket at jeg blogget på denne tiden når jeg reiste. Jeg blogget litt når jeg bodde på Kypros, men fant fort ut at jeg ikke hadde tid til å prioritere bloggen når jeg jobbet rundt 10-12 timer daglig. Om jeg skal ut å reise igjen så er jeg sikker på at jeg skal blogge og skrive ned tankene mine. Jeg synes det er så gøy å se tilbake på – og jeg kan forhåpentligvis gi litt reiseinspirasjon♥ Om dere likte denne typen innlegg, så kan jeg også lage slike innlegg for de andre destinasjonene jeg har vært på. Hva tenker dere? Vil dere også se snaps fra Mallorca, Kypros, Gran Canaria og Thailand? Let me know! Add meg gjerne på SnapChat; Ingvildbolstad.

 

♥ingvildsætre

VIDEO: JEG KLIPPER PANNELUGG

Heipådei! I går tok jeg et impulsivt valg og valgte og klippe luggen min. Jeg angret med en gang, men det vokser jo ut igjen, så jeg tar det ikke så tungt. Det var uansett gøy å teste og når den har vokst ut igjen, så kommer jeg vel helt sikkert til å klippe den kort igjen om jeg kjenner meg selv rett. Circle of life! Håper dere liker videoen! Ha en fin kveld. Puss och kram

 

 

♥ingvildsætre

The war of love

Oh, what war is this?
A repeat of the olden days?
Why not care a little more
In this time of peace?

Is this the love
Our peace accord has brought?
Then why sent these barges
Full of stones?

An indulgence to erode nationhood?
Do you not see
The growing spirit of change
In our national life?

What war is this?
A repeat of the olden days?
Provoking trouble
When there is no need
For the war is of hate
More than the war of love?

 

♥ingvildsætre

If you could run away, where would you go?

Dersom ingenting stoppet deg, hvor ville du dratt? Om du ikke hadde hatt noe som hold deg tilbake, hvor i verden hadde du vært? Trives du der du er i livet at du kanskje ikke ville reist noen plass? Eller ville du kanskje dratt til Asia på backpacking og besøkt nye plasser hver dag med en sekk på ryggen? Eller ville du kanskje reist til Australia for å lære deg å surfe? Eller for å studere? Hadde du reist til nærområdet hvor du bor for å utforske nye holmer og naturvakre plasser? Ville du reist til en storby med en kopp kaffe i hånden din sittende på en kafê?

 

Det finnes så mange muligheter jeg tror ikke jeg er den eneste som drømmer meg litt bort i denne tiden. Jeg utfordrer deg som leser dette til å tenke deg nøye igjennom og tenke på hvor på denne jordkloden du hadde vært dersom du fikk dratt akkurat dit du ville. Om du ikke gjør det du vil nå- når skal du få tid til å gjøre det? Ingen drømmer er for store, og dersom du virkelig vil til Australia- så gjør det! Jeg har lært meg at ting løser seg som oftest om man har rett innstilling. Det er kanskje en klisjê å si, men jo, livet er for kort til å ikke gjøre det man vil. Drøm stort og ikke la noen fortelle deg at du ikke kan.

Hva stopper deg?

 

♥ingvildsætre